בחיים לא היה לי חבר וקשה לי כבר עם הדחייה, למה רק אני לא מוצאת זוגיות?

גל בת 29 | כתבה את השאלה ב-25/03/24 בשעה 10:24

איך הייתם מרגישים אם הייתם מגיעים לגיל 29 שמעולם לא הייתה לכם זוגיות ויותר מזה כולם סביבכם כבר נשואים ואפילו חלק הורים? כואב נכון? מזכיר כאב של נשיכת שפתיים בטעות .. אבל זו המציאות שלנו. רגע שניה על תמהרו להכתיר אותי כקונפה, שמנה, סנובית, אחת עם דרישות מכולת. כי אני אף אחד מהם! אבל מה כן? אין לי מזל! או יותר נכון אני כניראה מהאנשים שנגזר עליהם למעלה כשהם נולדו נו מריד, נו קידס! אפילו הרב שאמא שלי הלכה אליו אמר לה לפתוח ספר באקראי ולפי דף שיצא אמר לה הבת שלך תתחתן רק אחרי שכולם סביבה ינשאו בינתיים זה מתגשם לו יופי יופי כולם מתחתנים חברים, משפחה בשני קבוצות האלו נותרתי רווקה יחידה, אנשים מהכיתה, מהשכבה מהצבא מהלימודים באוניברסיטה וכו כולם ואפילו חלק חובקים בייבי ראשון. ולא אני לא מקנא ולא עושה תחרות פשוט בואו אני חוגגת פאקינג 29 עוד חודש ואני הרחק הרחק מאחור אפילו חבר ראשון לא היה לי! כי פשוט אין לי מזל או יותר נכון מזל שלי לפתוח תאינסטגרם ולראות את זה ואת זו ואת ההוא מתחתנים או נולד תינוק ורק לי לא כל פעם כזאת זה כאילו משהו למעלה אומר לי זובי כולם כן ואת לא בואו אגיד לכם ככה הסיפור שלי לא רגיל הייתי ילדה דחויה כל ילדות ותיכון אז עד היום יש לי מעט חברים ובקושי יצאתי או היו לי אינטראקציות עם בחורים אבל עדיין יצאתי לדייטים והמון ואפילו עשיתי שינוי במראה שעלה לי פאקינג 60 אלף כהלוואה שאני עדיין משלמת ולצערי לא יצא כלום דיאטה כאסח והיום אני חטובה, החלקה, ניתוח אף, ניתוח פנים, בוטוקס, וכו וכו נסעתי עד חול לעשות חלק מהשינוי במראה והינה גם היום שאני ניראת סבבה וטוב באמת טוב פשוט לא הולך לי למצוא זוגיות כל פעם נופלת באפליקציות על בחורים לא רציניים כל פעם זה מתגלה בדייט עצמו כי בשיחות משדרים משהו אחר ולא אני לא פוסלת הם אלו שלא עונים למחרת כי מבינים שלא אותו ראש וזה קשה נורא שוב לצאת לדייט ושוב לא להצליח ושוב לקבל מחרת דחיה ושוב לדעת שכולם כן כולם כבר נשואים וחלק חוו הריון ורק אני לא ורק לי לא הולך יש הרבה אנשים שלא הולך להם להתחתן או למצוא קשר רציני אבל בחורה כמוני שאף פעם לא היה לה חבר זה ניראה לי אני יחידה וואלה בת 29 ואפילו סקס ראשון לא עשתה כאילו מה נגיד ומשהו יעשה לי טוב וירצה אותי מה אגיד לו בסקס הראשון אל תכאיב כי זה פעם ראשונה שאני שוכבת מה זה פדיחה הינה עוד סיבה למה לא ילכו איתי בקיצור נמאס לי מהחיים הפסקתי לצאת לדייטים כבר כמעט שנה כי לא רואה טעם לא ניראה לי שאמצא בואו זוגיות אמיתית לא מוצאים באפליקציות נדיר מאוד

ממממממ

הלוואי שתמצאי בקרוב גבר רציני שמתאים לך

לא ניראה לי שיש לך מזל למצוא תתמודדי

מאחל/ת שלא תמצאי ותקנאי בכולם