דיברנו בטלפון ושמעתי נשיקות, השיחות בנינו התקררו מאוד, יכול להיות שהתאכזבה ממני?

ליאור בן 30 | כתב את השאלה ב-29/02/24 בשעה 10:35

שלום לכולם
אז זה המקרה:
לפני כמה שנים הכרתי בעבודה בחורה מקסימה שצעירה ממני בכמה שנים, שנינו כבר לא עובדים במקום הזה.
מאז שעזבנו את העבודה נשארנו בקשר טלפוני וחשוב לי להדגיש שלא נפגשנו מאז, ובטח שלא שכבנו.
גם אני וגם הבחורה רווקים.
לפני חודשיים בערך שוחחנו בטלפון, ותוך כדי השיחה שמעתי קולות של נשיקות, היו שם לפחות שלוש אולי ארבע נשיקות.
לא שאלתי אותה את מי היא מנשקת, כי הנחתי שהגיעו לבקר אותה בדירה, או שבדיוק מישהו או מישהי שביקרו יצאו.
אלא, שמאז השיחות בנינו ממש התקררו, היא מדברת איתי כל פעם שתיים אולי שלוש דקות, ועונה בקצרה מאוד על הודעות.
על יצירת קשר טלפוני מיוזמתה ממש אין מה לדבר.
ורק חשוב לי להדגיש שהיו שיחות מיוזמתה עד לאותו הזמן, והשיחות היו ארוכות.
נראה לכם שהנשיקות ההן היו מיועדות אליי והיא מאוכזבת ממני שלא הבנתי את הרמז?
יש לי בכלל מה לעשות בנושא?
כרגע אני מתרכז בלנסות להאריך שיחה טלפונית ממוצעת שלנו מעבר לשלוש דקות וזה נראה לי קשה מאוד.
אשמח מאוד שתכתבו לי מה דעתכם.