נפרדנו לכמה חודשים וכשחזרנו ראיתי בטלפון שלו הרבה תמונות עם האקס, למה הוא מסתיר?

בן אנונימי בן 30 | כתב את השאלה ב-21/02/24 בשעה 10:30

אני אעשה את זה הכי קצר שאני יכול , אני נמצא בזוגיות של שנתיים וחצי עם הבן זוג שאני הכי אוהב בעולם והוא הכי יקר לי בעולם
אבל אחריי השנתיים הראשונות קרתה פרידה משותפת בגלל שהבנו שהדרכים שלנו שונות , עממה במשך החודשים שהיינו פרודים המשכנו לדבר כרגיל אפילו היינו נפגשים נותנים נשיקה בפה עם חיבוק וממשיכים לקרוא אחד לשני בכינויים וחזרנו אחריי מספר חודשים , אבל מאז שחזרנו התחילו לי מעוקות והרגשתי נאכל מבפנים עם פחד ותחושות בטן שיש מצב שבעקבות הפרידה הוא התגעגע לאקס שלו שהם נפרדו לפני עשור והם היו ביחד כמה שנים טובות וזה נגמר כי האקס בגד במשך תקופה מאחורי הגב והוא לא נכנס למערכת יחסים במשך שנים עד שאני נכנסתי לו לחיים , בקיצור מפה לשם תחושת בטן אמרה לבדוק בטלפון שלו תמונות נכנסתי לאלבום תמונות והזדעזעתי ראיתי שם מלא מלא תמונות שלהם ביחד ותמונות של האקס וגם מצאתי בקופסא במרפסת תמונה פספורט של האקס קיבלתי חרדה של החיים אז מאוחר יותר בערב דיברתי והוא הכחיש כל קשר לכך שיש לו משהו להסתיר ממני ושהוא מחק כל זכר מהאקס שלו ושביקשתי ממנו להראות לי תמונות הוא התלהם וקצת נלחץ וביקש ממני לסמוך עליו
ושאני מתנהג בצורה חולנית בסיטואציה הזאת והמחשבה שהוא רוצה את האקס שלו בחזרה היא תלושה מהמציאות .
והשאלה שלי היא כזאת למה לשמור את התמונות ולמה להסתיר את זה ממני ?, הוא האהבה הראשונה שלי לא הייתי בזוגיות בחיים והוא כן ופשוט והוא תמיד דאג להגיד לי שאני האהבה הכי גדולה שהייתה לו בחיים , כואב לי הלב ואני מפחד לאבד אותו ומתי שאני מדבר על הפחדים שלי הוא מקשיב אבל הוא גורם לי להרגיש אשם ואז ניהיה פתאום קר ושקט אני פשוט מפחד וכואב לי
אז השאלה שלי היא כזאת אם פשוט להראות את הכל לקחת הטלפון שלו ואת התמונת פספורט ולהראות לו ?
אני מרגיש חולני אני אפעם לא הייתי ככה