אשתי לא מוכנה לקיים איתי יחסי מין

anonymoustsx בן 32 | כתב את השאלה ב-16/01/13 בשעה 10:18

שלום רב,
אני נשוי לאישתי מזה שנתיים. אנחנו ביחד 9 שנים ויש לנו ילד נפלא ומקסים בן כ 7 חודשים.
טרם הלידה היה לנו סקס נהדר. כולל תנוחות שונות, פעמיים-שלוש בשבוע, כולל מין אוראלי הדדי.
לאחר הלידה, היה ברור לי שאישתי תעבור תקופה לא קלה. אני חייב לציין שאני נתתי לה ועדיין נותן את כל הזמן והעזרה שניתן.
מאז הלידה עשינו את זה לא יתר מ 4-5 פעמים (אחת מהם היתה ביומולדת שלי).
בהתחלה היתה בעיה שהיתה "יבשה" שם, עברנו את זה. לאחר מכן התלוננה כי כואב לה שם בעת קיום יחסי מין, הלכנו לרופא נשים ואמר שיש לה פטריה ונתן לה משחה.
מאז עברו כבר חודשיים. אני מוכרח לציין שאני עושה הכל : כביסות, כלים, עזרה עם הילד, קם בלילה, מטאטא, שוטף ומה לא ?!?!
כרגע אישתי טוענת שהיא מרגישה שלא עבר לה ולא מוכנה לקיים יחסי מין אך מנגד, גם לא קובעת תור לרופא אז אני כבר לא בטוח מה האמת...
שוב, אני תומך בה ומבין אבל הסברתי לה לפני כמה ימים שאני באמת נמשך אליה בטירוף ורוצה אותה וכן, אני ממש צריך את זה.
הסברתי לה שאנחנו יכולים לענג אחד את השניה גם ללא חדירה אם כואב לה. אני באמת מרגיש חרמן כל היום ופשוט רע לי.
כששאלתי אותה למה אי אפשר אוראלי - היא בפתאום טוענת כי זה מבזה אותה ולאחרונה היא מרגישה כי גם אם אני אבצע לה אוראלי, זה מבזה והיא לא מוכנה לזה יותר.
כמובן שזה משהו שהיא עשתה בעבר, והיתה נהנית ממין אוראלי אפילו יותר מהחדירה.
חשוב מאוד לי לציין - בחיים אבל בחיים לא אחשוב על לבגוד. אני אוהב אותה ורוצה להיות איתה אבל זה ממש קשה לי.
אני "שולח" אותה לישון כל יום מיד שהילד נרדם כשאני נשאר שעתיים-שלוש ויותר כדי לבצע את כל מטלות הבית. לעתים היא מחכה לי במיטה אבל רק כדי לתת לי יד ולהגיד לי שהיא רוצה אבל לא יכולה.
אני אובד עצות, לא יודע מה לעשות. ברור לי שפתרון קסם אין אבל רעיונות ?

עדכון מanonymoustsx, שואל השאלה 2013-01-16 14:25:55

ברק - אין סיכוי לדבר עם אישתי על ללכת לטיפול כלשהו. לדבריה "אם לא טוב לי אני יכול ללכת למישהי אחרת" ובכל מקרה, היא תתרץ את זה בזה שכואב לה בחדירה. שוב, למרות שהיא לא מטפלת בנושא.
ליבי - מאז ההריון ועד עכשיו, כלומר, שנה וחצי בערך לא ירדתי לה. אז היא בטח לא יודעת אם זה כבר לא נעים לה היא אומרת שזה נראה לה נכון להיום, מבזה (גם כשהיא נותנת וגם כשאני נותן לה). גם אם נלך רק אנחנו לספא, מה זה יעזור ? היא לא מוכנה שנשכב בגלל הסיבה שצינתי ולא מוכנה לסקס שהוא ללא חדירה כי זה משהו עקרוני אצלה כנראה...אז לא יעזור. ואגב, הצעתי את זה.

תודה על העצות :
ענת - ניסיתי להסביר ואם יש משהו שהיא שונאת זה שמדברים איתה על זה. בכל זאת הצלחתי איכשהו לדבר איתה על זה אבל היא לא מוכנה לעשות אוראלי כי זה מבזה אותה (משהו שלא היה קיים פעם). לי זה ברור, לך זה ברור - אותה אי אפשר לשכנע בנושא. אני מת שיהיה לה טוב ,מכל הלב.
ערפילית - אני לא איכנס למקלחת לעשות את זה. יש לי אישה ואני רוצה לעשות את זה איתה. ואני נותן לזה כבר מספיק זמן אבל זה רק מתגבר.
אני ממש חרמן ולא יודע מה לעשות :(
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"