מצאתי יחידת דיור צמודה לבית של הבעלים במחיר טוב, הם יכולים להיכנס לי לבית חופשי?

טים בן 32 | כתב את השאלה ב-15/02/24 בשעה 13:48

מאצתי דירה במחיר טוב. זו יחידת דיור קטנה שצמודה לבית של הבעלים שמשכירים אותה. עם דלת ראשית נפרדת, אבל חלונות שפונים לאותה החצר.

מה שמפריע לי הוא שכאשר באתי לראות את הדירה, הדייר הקודם היה בפנים והיה בינהם שיח כאילו שהם באים אליו קבוע.
הבעלים אמרה שהיא נכנסה בשבת לשם והדליקה איזה מכשיר. היא גם אמרה שהיא דפקת בדלת, כי אני בא בערב והדייר כבר חזר. אם הייתי בא ביום, אז היא היתה פתוחת לבד.
מצד שני, יתכן וזה כי הדייר הקודם עוזב כבר אז הם דיברו לפני שהוא באה להראות. אבל מרגיש לי שאין מספיק "דיסטנס" פה.

בחוזה אין שום מילה לגבי הדבר, פרט לכך שבמקרה כל צבע אדום אני מחויב לפתוח להם את הדלת, כי יחידת הדיור היא למעשה המקלט.

האם יתכן והם יכנסו לי חופשי? אני לא מתכוון להחביא שם גופות או משהו. פשוט מרגיש לי חופשי להשאיר את הבלגן שלי מבלי שיבוא אורחים לא צפויים.
יכולים להיכנס לי חופשי? איך אפשר להעלות את הנושא לפני שאני נכנס לשם בפועל? כבר יש לי חוזה, ונכנס עוד שבועיים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "