מקנאה באמא של בן הזוג שלי עד לכדי שהגענו לפרידה, זאת תופעה מוכרת?

אגם בת 25 | כתבה את השאלה ב-30/01/24 בשעה 15:08

היי לכולןם, אני בחורה קנאית מטבעי מאז ומתמיד, זה משהו שתמיד היה לי והקנאה רק הולכת ומתפשטת על גבי עוד ועוד בנות בעולם הזה, עד שזה אוכל אותי מבפנים כבר,
כמו שרשמתי, אני מקנאה באמא של בן הזוג שלי שלצערי כבר נפרדנו בין היתר בגלל זה.זאת תוףעה שקוראת? אמא שלו, זה מסוג הנשים שאני שונאת בעולם הזה, מנותחת כזאת, אבל יפה, מדברת על עצמה על הזמן...מפריע לי שהם גרים יחד, שהוא גר איתה, רק שניהם, שהוא סביב אישה יפה, יותר יפה ממני, שונה לגמרי ממני, אומרים תמיד שבנים מחפשים בת זוג שדומה לאמא שלהם ולהפך, אני לא דומה בשום צורה לאמא שלו, היא הרבה יותר יפה ממני, אופי אחר לחלוטין, והוא נמצא איתה הרבה יותר זמן ממני. אני יכולה להגיד לו משהו אלף פעם והוא לא יקשיב לי, ואם אמא שלו תגיד לו פעם אחת, הוא יקשיב לה ויעשה, יש לה בן זוג והיא מדברת לידו חופשי על סקס, היא יכולה גם להתלבש לידן, זה מפריע לי, מפריע לי שהוא צריך לראות את אמא שלו עירומה,לשמוע את אמא שלו מדברת על סקס, שהיא עושה
אני מרגישה שבוגדים בי, אני מרגישה שהוא אוהב אותה יותר ממני, אני רוצה אותו, אבל לא מסוגלת להיות איתו יותר בקשר כל עוד הוא גר איתה ומדבר איתה ומבלה איתה

עדכון מאגם, שואלת השאלה 2024-01-30 20:48:04

היי, טוב, אולי Biba צודקת וקצת הגזמתי, פשוט ראיתי פעם אחת שהוא נכנס לחדר שלה והיא בדיוק החליפה חזייה, וזה לא היה נראה שזה מפריע לאחד מהם אבל היא היתה עם הגב אליו, ובקיץ נגיד היא מתלבשת מאוד חשוף, והיתה מסתובבת בגוזיות ובתחתונים קטנים ליד כל בני המשפחה ואפילו כשאני הייתי אצלם..אז אולי זה פשוט מן אופי כזה, אבל לא נראה לי שהיא מסתובבת עירומה לגמרי לידם, הגזמתי, למרות שפעם הוא כן אמר לי שאמא שלו לפעמים סתם כך שוכבת עירומה במיטה ויצא לו כמה פעמים להיכנס לחדר בלי לדפוק ולראות אותה
שמור עדכון