האם בנות רוצות שנתחיל איתן פנים אל פנים?

מתחיל בן 22 | כתב את השאלה ב-30/01/24 בשעה 10:35

לפני כשבוע חזרתי מהצבא לאפטר והלכתי ליום הולדת של בת דודה שלי והיו שם חברים וחברות שלה, דוד שלי עשה על האש אז נשארתי .

אחרי שנגמר הוא שאל אותי אם התחלתי עם משהיא ואמרתי שלא , כי לא נראה שמשהיא מהן בעניין, הוא הציעה שאולי בכל זאת אנסה לדבר עם אחת מהן שגרה במושב, משהיא שהוא ראה שדיברנו כמה דקות.
וששווה לנסות.

אז חשבתי לאתר אותה ברשתות החברתיות, אבל לא מצאתי אז ביקשתי מהבת דודה לברר אם היא בעניין.
היא עוד לא חזרה אלי, אז כנראה שלא.

בכל מקרה היו שם כמה חבורות ומה ששמתי לב זה שאף אחד לא התחיל עם אף אחת.

אני למשל עד היום יצאתי לדייטים רק מהאפליקציות חוץ מאחת, שממש הראתה עניין.
השאלה שלי אם הדוד צודק וכדאי לנסות להתחיל פנים אל פנים, גם עם בנות שלא מראות עניין גבוה.

בנות, לכמה דייטים יצאתם ב12 חודש האחרונים עם בנים שהתחילו אתם פנים אל פנים?

12 ומעלה

פחות מ12

לא יצאנו בכלל השנה