יש לי ידיד הומו שמאורס לבן זוגו אבל ראיתי אותו בטינדר, לא כאלה קרובים, מה לעשות?

מיכל בת 31 | כתבה את השאלה ב-29/12/23 בשעה 10:47

היי יש לי ידיד הומו שמאורס לבן זוג שלו, לפני כמה ימים ראיתי אותו בטינדר תחת שם בדוי שהוא מחפש לעשות כיף
אנחנו לא כלכך בקשר קרוב כדי שאני אשאל אותו אבל מצד שני יכול להיות שזה מישהו שמתחזה אליו ואז אני חייבת להגיד לו או שגם יכול להיות שהוא באמת מחפש לבגוד ואני לא מודעת לעניין
אגב לא הבנתי איך הוא קפץ לי בטינדר אם הוא הומו
אני ממש מתלבטת מה לעשות הלאה עם המידע הזה כי מצד אחד מרגיש לי שזה לא ענייני מה כל אחד עושה בחייו הפרטיים אבל מנגד יש בי את החשש שזה מישהו שמתחזה לו למרות שהתמונות לא כלכך מסגירות את זה שזה מתחזה כי זה תמונות די פרטיות שלו אבל אין לדעת
אודה לעזרה מה עליי לעשות
כמובן שאם היינו בקשר קרוב הייתי מרגישה בנוח לפנות אליו אבל בגלל שאנחנו לא אני לא מרגישה בנוח לפנות אליו בנושא כזה

להגיד לו או לא

אל תתערבי זה לא שלך

תגידי לו מה כבר יקרה