גרושתו של חבר רומזת שבא לה עליי וגם לי עליה אבל מרגיש לי מוזר, מה הייתם עושים?

סיט בובו סיט בן 40 | כתב את השאלה ב-21/12/23 בשעה 14:25

מדי פעם אני מגיע לסדר לה דברים בבית
ושיושבים לקפה מתחילות שיחות שאיכשהו כמעט תמיד מגיעות לסקס
ויש לנו את אותו הראש אז ניצוצות עפים החרמנות גדלה וכל מה שבא לי זה זה לקפוץ על ההזדמנות
ואני מטבעי חרמניקו כמעט כדרך קבע ורק חסר שידליקו אותי ואני נדלק..
עם זאת מגיע התסכול.. היא אישתו לשעבר של חבר וכולנו בקשרים פה ושם
אני חושש שאם אתן לזה פתח ויקרה בינינו משהו לא אוכל להסתכל לו בפנים יותר..
שאני שם את עצמי במקומו
לא הייתי רוצה שגרושתי תשכב עם אחד החברים שלי.. אנחנו גרושים שנים וכבר לא מפריע לי עם מי היא שוכבת , אבל עם חבר מהמעגל הקרוב יפריע לי מאד..
מתסכלת אותי מאד הסיטואציה
מצד אחד נעימה לי הסיטואציה ובא לי לשכב איתה וליישם חלק מהדברים שאנחנו מדברים עליהם
ומצד שני המצפון שלי מצייר לי קו מוסרי שלא חושב שאחיה עם עצמי בשלום
בלהסתיר מהחבר וגם לדבר איתו על זה מרגיש לי הכי מוזר שיכול להיות..
מה הייתם עושים במקומי..?
סליחה עם חפרתי אבל אני ממש מתוסכל מהסיטואציה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"