מאובחן על הרצף בתפקוד גבוה, לא מצליח להכיר אף אחת, לוותר ולהשלים עם זה שאני לבד?

enetername בן 26 | כתב את השאלה ב-10/12/23 בשעה 19:46

אני עוד מעט בן 26 ומאובחן על רצף בתפקוד גבוה.

בשנתיים האחרונות החלטתי לאזור אומץ ולמצוא זוגיות.
נרשמתי לאפליקציות, פרסמתי את עצמי בקבוצות של רווקים בפייסבוק והלכתי לאירועים במטרה להכיר.

כל דייט היה גרוע. בחלק הרגשתי שאני מתאמץ לחינם וחלק הרגשתי מושפל.

נמאס לי לשמוע מאנשים שמכירים אותי כמה אני מוצלח ויפה ונחמד ושמי שתמצא אותי תזכה בי. זה רק גורם לי להרגיש רע יותר.

אני לא יודע מה אני עושה לא בסדר. אני לא מספר ישר על ההתחלה שאני על הספקטרום, למרות שאני יודע שאין לי ברירה מאחר והעובדה הזאת קשורה לכל דבר שעשיתי בחיים שלי.

עדיף לי לוותר כבר ולהשלים עם העובדה שאני לבד?