מישהו שעשה/עושה שירות לאומי ויכול להסביר לי קצת את התהליך?

moneyxchange בת 18 | כתבה את השאלה ב-21/10/23 בשעה 22:05

לפני חודש וקצת אובחנתי בדיכאון והפרעת חרדה חמורים. אתמול הפסיכיאטר שאבחן אותי כתב לי מכתב שבו הוא ממליץ לשחרר אותי משירות צבאי. עוד לא שלחתי את המכתב, אני עוד בהתלבטויות. ולפני ששוב יוצאים עלי בתגובות: לא, אני לא מנסה לשחרר את עצמי מלתרום למדינה, אני מתנדבת מגיל 12, סיימתי לפני רגע שנת שירות, ואני מעוניינת בשירות לאומי משמעותי. אז אין צורך בתגובות של "יא משתמטת".
בקיצור, אני מתחילה להתעניין בתפקידים בשירות לאומי, אבל מאוד מבולבלת מכל ההליך. אני יודעת שהשלב הראשון זה פטור מהצבא, אבל מה אמורים לעשות אחר כך? למי פונים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"