אחרי 2 פגישות, מרגיש שהיא מתחמקת ממני - דעתכם?

לא_היום בן 32 | כתב את השאלה ב-15/10/23 בשעה 12:29

ביום ראשון יצאתי לדייט עם מישהי שהכרתי בבאמבל. אני בן 32 והיא בת 25
נפגשנו בפארק בעיר, שתינו בירות והיה ממש נחמד. כבר באותו המפגש אחרי איזה שעה של דיבורים קצת התנשקנו ולאחר איזה שעתיים המשכנו לבר בעיר בו התעקשתי להזמין אותה. השיחה די זרמה, היו חיוכים וקצת מגע נוסף. בסוף הערב היא באה אליי, שמענו קצת מוזיקה ולאחר איזה שעה שעתיים ליוויתי אותה לאוטובוס.

למחרת כתבתי לה שהיה לי כיף איתה והיא ענתה שגם לה.
אחר״הצ הצעתי לה לבוא לארוחת ערב, אבל היא אמרה שהיא הולכת לפגוש חברה אבל שהיא תבדוק מה איתי אחר״כ. אחרי שעתיים היא כתבה שכבר לא יקרה הערב.
למחרת שאלתי מה לגבי הערב והיא ענתה שהיא תבוא.
היא באה אליי ואפילו הביאה בקבוק יין איתה. מצד אחד הרגיש נחמד ונעים ביחד אבל מצד שני, למרות שהתנשקנו התכרבלנו וקצת התמזמזנו הרגיש לי שהיא קצת מרוחקת ו או מבויישת. כמובן שלא לחצתי עליה ואחרי שעתיים שלוש היא חזרה לביתה.

למחרת התעניינתי בשלומה, היא ענתה בקצרה ושאלה לשלומי ומעבר לכך לא התפתחה שיחה.

ביום למחרת אמרתי שיש יום יפה ומה דעתה לצאת להליכה בפארק שבעיר, היא ענתה לי שהיא בדרך לפגוש את אחותה. היא לא ענתה שום דבר כמו ״אני בדרך לפגוש את אחותי, אבל אפשר לדבר בערב״ או ״מחר״ או שהיא יכלה להציע זמן אחר.

הרגיש לי שהיא מתחמקת. כמובן שלא עניתי לה כי מה יש להגיד?
התשובה שלה ממש ביאסה אותי ואני מרגיש שהיא השאירה אותי באוויר ואולי היא לא רוצה להגיד לי שהיא בעצם לא בעניין ומנסה למסמס את זה?

עד עכשיו אני יזמתי את שתי הפגישות, ואת כל ההתכתבויות.
מה אני צריך לעשות עכשיו? מה לדעתכם עובר לה בראש?
האם לחכות שהיא תיצור קשר מעצמה או לנסות לכתוב לה שוב מחר ? להתקשר? לשכוח ממנה לחלוטין?

תודה