לא מתקשר אליי ומרגישה שלא אכפת לו כבר אם לא נדבר, התייאשתי וקשה לי, מה לעשות?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-10/10/23 בשעה 16:52

היי אני ממש חייבת עזרה
אני נמצאת בזוגיות כבר שנה וחצי וחבר שלי בצבא אין לו תפקיד חשוב לומרות שאני חושבת שכל דבר בצבא חשוב אבל זה לא הנושא בכל מקרה יש לו טלפון כל היום והוא לא מתקשר אליי לא כותב לי ולא שואל לשלומי בנוסף פעם הוא היה משקיע עליי ולא מחייב רק בכסף גם אם הוא יעשה לי הפתעה שהוא אצלי בבית זה הכי ישמח אותי בעולם או אפילו ירשום לי שהוא אוהב אותי אבל זה לא קורה רק אני יוזמת דברים ורק אני מתחילה שיחות אם זה בווצאפ ואם זה בשיחה אני מרגישה שפשוט לא אכפת לו אם לא נדבר אני חייבת עזרה דחוף אני כבר באמת התייאשתי וקשה לי כי אני אוהבת אותו ואני באמת כבר בוכה על זה כמה ימים ניסיתי לדבר איתו על זה אבל הוא פשוט אומר לי שהוא בצבא והוא לא משחק או יושב ולא עושה כלום בקיצור בבקשה תעזרו לי