תמיד בסוף חוזר למסקנה שעדיף בלי חברים, למה מתייחסים לזה כבעיה ולא כהבנת החיים?

עדיף בלי בן 33 | כתב את השאלה ב-05/10/23 בשעה 16:27

בגדול.... זה מתחלק בין אנשים שירצו להוריד אותך למטה לרמה שלהם... בין אנשים שאם אין להם אינטרס ממך הם לא ישארו בקשר... בין עצות אחיתופל ותחרות וקנאה... וחוסר שקיפות שאנשים לא כנים לגביי מה שהם מספרים על עצמם.

הייתה לי תקופה של שנתיים שהורדתי הילוך מאנשים מסויימים... והגעתי להישגים בתחום התעסוקה,רכישות משמעותיות שביצעתי ויחסים שבינו לבינה. ואני פשוט מבין... שלדעתי מגיע גיל שאתה מתרכז בפרנסה ומשפחה שהקמת.. ומקסימום פה אירוע פה יום הולדת... אבל לא קשר יום יומי עם אנשים ולדעתי יש בזה משהו ילדותי שגם תוקע את הבן אדם. מה דעתכם?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"