בגידות של בעלי בחו"ל, הלב שלי גמור...

נשואה פלוס 2 בת 33 | כתבה את השאלה ב-29/09/23 בשעה 20:12

הלב שלי שבור
נשואה 4 שנים עם שני ילדים קטנים.
בהריון השני שלי בעלי אמר לי שהוא צריך לטוס לעבוד ברומניה, לקראת סיום חודש שמיני שלי.
ראיתי בקבוצת וואטסאפ של העבודה שהם כל יום מתכננים לטייל במקום אחר, ללכת לטרמה, למסעדות, לטייל בהרים.. בקיצור הבנתי שהוא משקר לי וזאת חופשה ולא עבודה.
שבוע לפני שהוא טס נכנסתי לגלריה שלו של הוואטסאפ רואה ששלחו לו מודעה של וילת רווקים בבוקרשט מסאז' אירוטי עם הפי אנדינג. התעמתתי איתו על זה והוא התחיל להכחיש שזה לא בשבילו שהוא באמת טס לעבוד שהם בחלק מהזמן גם יטיילו וילכו למסעדות אבל שהוא נוסע לעבוד. הבנתי שהוא משקר לי ושבוע לפני שהוא טס אני רק יושבת ולא מפסיקה לבכות לו והוא ממשיך להכחיש להגיד איך אני לא מתביישת לחשוב עליו ככה שאני אהבת חייו שהוא בחיים לא יסכן את המשפחה שלנו. בסוף הוא טס ועשה לי וידאו כל ערב מהמלון. מזכירה שהייתי בסוף חודש שמיני.
אחרי שבועיים ילדתי את הילד השני.
לפני שנה וחצי הוא היה בתאילנד עם חברים. משהו באינטואיציה אמר לי לבדוק את השיחות עם חברים שהיו איתו בתאילנד.. נכנסתי וחשכו עיניי.
" אני עולה עם התאילנדית לחדר תתקשר לפני שאתה מגיע"
" נתתי בה מספר אין לי סבלנות יותר"
רבתי איתו בכיתי והוא מכחיש שזה היה רק מסאז'..
אחרי שבוע של הכחשות איימתי בגירושים והוא בסוף התוודה שהוא בגד בי בתאילנד.
התחלנו טיפול זוגי... בפגישות הוא כל הזמן טען שהוא היה במשבר בגלל המצב של הנישואים שלנו ובגלל זה הוא בגד בי בתאילנד. הייתה לי תחושה שהיו עוד בגידות. אמרתי לו שאני רוצה שהוא יעשה פוליגרף.. בסוף הוא התוודה שהוא בגד בי בחופשה שהוא היה עם חברים מהעבודה ברומניה.. הזמין נערת ליווי לחדר. כן אותה חופשה שהייתי בסוף חודש שמיני ובכיתי לו לפני שהוא טס.
התעקשתי על פוליגרף כי היו לי עוד חשדות שהתבררו כנכונות.
הוא בגד בי גם חודש לפני החתונה עם נערת ליווי במסיבת רווקים שלו ברומניה.
ובגד בי גם בתחילת הזוגיות שהיינו שנה וחצי ביחד במסיבת רווקים של חבר שלו ברומניה.

אני יודעת שאני לא צריכה להישאר איתו, שמגיע לי יותר..
הוא עכשיו מתחנן מתחרט רוצה לתקן
יש לנו 2 ילדים קטנים הקטן בן חצי שנה
אני אובדת עצות, מבולבלת, לא יודעת איך להמשיך..