פרצה לי למחשב וראתה התכתבות עם ידידה, נפגעה ונפרדה ממני, מה דעתכם על הקשר?טעיתי?

לב בן 47 | כתב את השאלה ב-29/09/23 בשעה 13:51

קודם כל תודה לעונים !
אז כך סיפור האהבה שהייתה מתחיל , הכרנו בקניון ראיתי אותה ופשוט נדלקתי עליה, היא הייתה כמו מלאך יופי מדהים שכבש אותי הלכתי לדבר איתה ביקשתי ממנה את הטלפון התקשרתי לאחר יומיים אליה , היא לא ענתה וחשבה שהמשיך להתקשר אני פשוט הנחתי לזה , היא יצרה קשר בהודעה לאחר כשבוע לזכרוני , ומשם התחיל לו סיפור אהבה קבענו להיפגש משיכה מטורפת הרגשתי שאני רוצה למרות שכמה שנים לפני נפגעתי מאוד מאהבה ראשונה , בגיל 20 , לאט לאט הרגשתי שאחרי כמה חודשים של קשר אני מתאהב בה , בתוך הקשר עצמו הייתה משיכה מטורפת שיחות עמוקות , אבל היו לה המון ידידים סביב ובמחשב ברשתות החברתיות , חשבתי שגם לי מגיע שתהיה לי ידידה גם יצרתי קשר עם בחורה דרך התכתבות רק בשביל לדבר כי עם לה יש ידידים מדוע שלי גם לו יהיו ידידות !! היא משום מה פרצה לי למחשב ראתה את ההתכתבות וזאת לאחר שנה וחצי של קשר נפגעה מאוד , בנתה לעצמה חומות ולא רצתה לראות אותי יותר . ניסיתי שתסלח לא רציתי לפגוע בה לא התכוונתי לפגוע בה אך הכל נהרס באותו רגע , היא בכתה ניסיתי להתקרב עם זכרוני אינו מטעה אותי , אמרה לי אל תיגע בי אני רוצה שתלך , הלכתי עם לב שבור עם דמעות בעיניים שלא פוסקות , לאחר כחודש שלחתי לה פרחים בכמות מטורפת עם זיכרוני אינו מטעה אותי ומכתב בו אני מביע את כל מה שאני מרגיש מאז שנפרדנו ואת הרגש שלי אליה ואת הצער שאני חווה מאז שהלכה היא פשוט המשיכה לא ליצור איתי קשר , וכך הזמן עבר אהבה שלנו התפוררה והיא גרמה לכך !!! כי לא נתנה לי להתקרב אליה מעניין אותי מה אתם חושבים על כל הקשר והאם טעיתי בו שהתכתבתי שוב תודה לעונים ..