חברה שלי בגדה בי עם אישה, היא רוצה לחזור אבל אני מפחד להיפגע שוב, מה דעתכם?

אנונימי בן 28 | כתב את השאלה ב-20/09/23 בשעה 17:30

אני וחברה שלי 3 שנים בייחד הכרנו דרך חברים משותפים ושנינו בני אותו גיל

חשוב לציין שהיא בחורה באמת זהב עם ערכים למופת ומצפון ענק לא יכולה ללכת לישון בלילה עם מישהו כועס עליה היא בחורה דתיה שומרת מצוות ושבת ובאמת האישה שכל בן אדם רוצה שתיהיה האמא של הילדים שלו

ולאחר מכן התחלנו גם לעבוד באותה עבודה לאחר חצי שנה די במקרה
היא הייתה גרה 6 שנים בחול עקב שליחות של המשפחה והיא נשארה לגור שם לבד אחרי הצבא ועבדה שם.
שהיא חזרה לארץ היא חזרה עם שותפה שלה שדי הצילה אותה שם מבחינה נפשית היא עזרה לה ותמכה בה לאורך כל התקופה והם החליטו שהם חוזרות לארץ בייחד ועוברת לגור בייחד כי גם שם הם היו גרות בייחד

עוד בהתחלה הקשר התחיל בצורה די קשה
מאוד רציתי אותה והיא אומרת שגם היא אותי אבל לקח לה בערך 8 חודשים להציג אותנו לעולם ״כזוג״
היא טוענת שזה בגלל שהיא בדיוק חזרה לארץ לאחר תקופה והדבר האחרונה שהיא תכננה זה להכנס לזוגיות

בסופו של דבר הזוגיות התנהלה באופן נורא אוהב ותומך ומכיל כמעט 0 ריבים אבל הינו מתראים לא הרבה
הינו ישנים בייחד בעיקר אצלי אבל רק פעם בשבוע
בגלל שהיא הייתה עמוסה בעבודה בחברות היא סוג של ניסתה זה לט יפגע בקשר שלנו אבל בסופו של דבר הינו נפגשים פעם או פעמיים בשבוע

לבת זוג שלי יש אחות קטנה שהיא לסבית וידידה מאוד טובה של אחותה התחילה לדבר עם הבת זוג שלי בקטע הכי חברי שיש ככה לפחות חשבתי
והסיטואציה הגיע למצב שהם מדברות המון אבל לא יחסתי לזה חשיבות כי הבת זוג שלי הכי נאמנה שיש ולא נמשכת לנשים
לאחר כמה חודשים נכנסתי לבית שלה ואיל שנכנסתי היא ישר ניתקה את השיחה ומשהו הרגיש לי מוזר מאוד
היא אמרה שדיברה עם משהי מהעבודה ונכנסה להתקלח
ואני הרגשתי שאני חייב לאמת את זנ נכנסתי לה לפלאפון וחשכו עיניי ראיתי שיחות בווצאפ בעלות אופי מיני שהם מדברות בינהם כאילו הם בדיוק סיימו לשכב
שהיא יצאה היא הבינה שראיתי משהו והתחלנו לריב והיא אמרה שהיא מצטערת ושהיא לא הבינה מה היא עושה והם לא שכבו אבל כן היה משהו מעבר
והעולם שלי סגר עלי לא האמנתי שהבן אדם עם המצפון הענק הזה והבן אדם הכי טוב שיצא לי להכיר אבל באמת הכי טוב לא בגלל שאני הבן זוג שלה עשה לי כזה דבר ובגד בערכים שלו ושל הדת שלו

סלחתי נסיתי להשאר אבל הפכתי לחרדתי לא האמנתי יותר לשום דבר שיוצא לה מהפה תמיד חשבתי שהם עדין מדברות או שהיא בכלל נמשכת לנשים
ומה שהכי כאב לי שתכננתי להציע לה נישואים בעוד כמה חודשים אפילו דיברנו על זה
אחרי חודש נפרדתי ממנה לא יכלתי יותר לקום עם התחושה שהבן אדם הכי קרוב עלי פגע בי ככה
היא רוצה לחזור אלי ואני מפחד להפגע שוב מפחד שהיא בכלל לסבית ולא אומרת לי
מפחד שאם היא עשתה כזה מעשה בתור הבן אדם הכי טוב שהכרתי אז כל אחת יכולה לפגוע בי ככה
ואני לא יודע אם לחזור אליה או לא כי באמת ראיתי בה האמא שלי הילדים שלי

לחזור אליה

כן

לא