מיואש ושוקל לנסות שדכנית בעתיד, זה אפשרי להצליח להכיר בחורה ללא כישרון טבעי?

חסוי בן 29 | כתב את השאלה ב-17/08/23 בשעה 15:14

אני בן 29 ואני לא הטעם של אף אחת.
המצב אצלי כל כך גרוע שיצאתי רק לדייט אחד בחיים שלי. ניסיתי אפליקציות, אתרי היכרויות, במציאות, חוגים, פעילויות חברתיות, פייסבוק, אינסטגרם, ספיד דייטים... באינטרנט בחורות אף פעם לא עונות לי. רק לאחרונה התחילו קצת להיות לי מאצ'ים באפליקציות אבל אף אחת לא לטעמי... לא מבחינת מראה חיצוני ולא מבחינת תחומי עניין או עיסוקים... וגם לא בטוח שהן היו נפגשות איתי בכלל גם אם הייתי רוצה בכך...

במציאות בכלל אין על מה לדבר... במציאות כולן מתרחקות ממני או פוסלות אותי על הסף...

בשורה התחתונה כולן פוסלות אותי על הסף ואני לא הטעם של אף אחת. יש לי מעט מאוד קשרים ידידותיים עם נשים, אם בכלל. אני לא מבין מה אני עושה לא בסדר שכולן ממש אנטי אליי או מתרחקות ממני. אני משוכנע שהצלחה עם נשים זה רק כישרון טבעי. לכן, הפסקתי לנסות ואני לא רואה יותר טעם לעשות את אותן הפעולות שוב ושוב כדי לא לצאת לדייטים אף פעם...

הדבר היחידי שלא ניסיתי עדיין... זה שדכנית. נוכח העובדה שניסיתי כל כך הרבה דברים וכולן פוסלות אותי על הסף ואני לא הטעם של אף אחת, יש טעם בכלל לנסות ללכת לשדכנית? או שזה סתם יהיה בזבוז כסף?

וגם איך הבחורות שהולכות לשדכניות? אני אוכל למצוא שם בחורות לטעמי מבחינת מראה חיצוני? אני לא רוצה להישמע שטחי, אבל כן צריך שתהיה משיכה ושהבחורה תהיה לטעמי מבחינת הנראות... אבל זה לא רק זה, גם מאוד חשוב לי להכיר בחורה עם תחומי עניין דומים. אז מעבר למראה החיצוני, אני כן צריך שיהיו לי תחומי עניין משותפים. אני ספורטאי ומתעסק בספורט כבר הרבה שנים, ואני מעוניין להכיר מישהי שגם מאוד אוהבת ספורט ושזה תחום עיסוק מרכזי אצלה.

כשאני חושב על זה, אין שום טעם בלהתחיל עם בחורה אקראית ברחוב. כי אני לא יודע עליה שום דבר, ולא בטוח בכלל שהיא תתאים לי או תהיה רלוונטית אליי בכלל, לא מבחינת אופי ולא מבחינת מראה חיצוני. וגם חוץ מזה שניסיתי כבר להתחיל עם בנות ברחוב, במציאות או ברשתות החברתיות ואני לא הטעם של אף אחת ולא מתייחסות אליי בכלל...

בשורה התחתונה, מה כדאי לעשות במצב כזה? כי הבנתי שבמציאות או באינטרנט הסיכוי שלי לצאת לדייט מתישהו בעתיד אפסי וזה בלתי אפשרי מבחינה טכנית... אין לי כישרון טבעי עם נשים ואף אחת לא מתייחסת אליי. כדאי ללכת לשדכנית או שלהרים ידיים ולהשלים עם העובדה שלא אצא לדייטים אף פעם ולא אמצא אהבה?