אף פעם לא ניסו לעזור לי כמו שרוצים לעזור לי למצוא זוגיות, למה זה ככה?

אורטל בת 40 | כתבה את השאלה ב-27/07/23 בשעה 12:42

בחיים שלי מעולם אף אחד לא התעניין בי כל כך ורצה לעזור לי במשהו כמו שרוצים לעזור לי למצוא זוגיות. ברגע שזה נוגע לזה פתאוםםם כבמטה קסם כולם ניהיים צדיקים ואני חשובה להם ורוצים לעזור לי למצוא זיווג ולשדך לי ומברכים אותי בלי סוף שאמצא ומתעניינים בי. אבל בתחומים אחרים כלום אפס עניין. למה אף אחד לא רוצה ככה לעזור לי נניח למצוא חברה טובה או בכסף ,עבודה טובה ,רכב וכו וכו ..לא חסרים דברים. כאן ההתעניינות והרצון לעזור לא קיימים. אבל כשזה נוגע פתאוםם לנושא הזה זהוו כאן כולם דוחפים את האף ומתערבים כאילו אני חייבת להם משהו והסברים.ככה באלי להיות רווקה ולא חייבת לתת להם דין וחשבון על חיי האישיים. זה כבר הטרדה! .כמו שלא עניינו של אף אחד כמה פעמים ביקרתי ביום בשירותים ככה לא ענינו של אף אחד אם יש לי זוגיות או לא. לא מעוניינת לא ברבניות לא בשדכנים לא בברכות ולא שידברו איתי מילה בנושא הזה יותר. אנשים לא מבינים שזה כבר מטריד ולא כולם מעוניינים כמו אחרים בברכות שלהם ברבניות ושדכנים ולהכיר ולהתחתן. יש לי שנאה לרבניות ושדכנים הם מתערבים בדברים שלא קשורים אליהם ומעבירים ביקורת בלי בושה כאילו אני חייבת להם דין וחשבון על חיי. וכל מי שמתכוון עכשיו שוב להעביר ביקורת שישמור את זה לעצמו ולא יגיב עדיף.