חבר שלי רוצה ללכת למסיבת בריכה כשהרוב שם בחורות ואני קנאית, אפשר להבין אותי?

מישהי בת 20 | כתבה את השאלה ב-18/07/23 בשעה 20:54

היי לכולם אני מרגישה צורך לשתף ולפרוק למרות שאני יודעת שהרבה לא יסכימו איתי בעניין...
אני נמצאת בזוגיות של כמעט 4 שנים
זה בן אדם שאני כלכך אוהבת ורואה איתו עתיד
פרט די קריטי לגביי שאני קנאית ..
אני יודעת שזאת תכונה לא טובה ואני עובדת על עצמי והרבה דברים שהציקו לי אז לא מציקים לי היום
ולמרות שאני קנאית תמיד כיבדתי את החיים שלו מחוץ לזוגיות כי לדעתי זה חשוב והכרחי ואף פעם לא נגעתי בטלפון שלו ולא חיטטתי כי זה לא במקום לא משנה מה ואם היו לי חששות אז תמיד תמיד לדבר ולפתוח .
ולא מפריע לי שהוא יוצא עם ידידות שלו למסעדות ,מסיבות וכו
אבל יש לצאת עם ידידות ככה ויש ללכת לבריכה איתן כשיש על הגוף שלהן 2 חוטים
זה נושא מאוד רגיש עבורי וגם בזוגיות הקודמת שלי זה הפריע לי
והוא בצבא בבסיס סגור ויצא ככה שבתפקיד שלו ברובו נשים
ולפני כשבועיים הוא סיפר לי שהוא שיקר לי והיה בבריכה עם ידידות שלו מאחורי הגב שלי ורק אחרי שבוע שזה קרה הוא שיתף
זה פשוט ריסק אותי והרגשתי בגידה רגשית כי הוא ידע שזה משהו שלא נעים עבורי וגם שיקר והסתיר
למרות זה סלחתי לו כי הוא אמר שזה לא יקרה שוב
ואז ממש אחרי שהשלמנו הוא אומר לי שיש עוד יומיים מסיבת בריכה בבית החייל שלו
ואחרי שהסברתי לו שוב שזה לא נעים עבורי הוא לא הלך
ובאמת הערכתי את זה ואמרתי לו את זה ושזה משהו חשוב עבורי
והעניין הוא שעכשיו יש עוד מסיבת בריכה והוא אמר שהוא לא חשב שיארגנו שוב כלכך מהר
ושהוא ממש רוצה ללכת ושהוא מדבר איתי על זה כדי למצוא את העמק השווה
אבל אמרתי שבשבילי זה משהו מאוד לא נעים במיוחד שהרוב שם זה בחורות
ופעם קודמת הוא אמר שהוא מבין אותי ולגבי מקובל עליו ושהוא מכבד את הגבול שלי
ואם זה היה עם חברים קרובים שלנו אז העמק השווה היה שהייתי באה וככה כולם זוכים
אבל הוא בבית החייל בעיר ממש רחוקה
ובנוסף זה לא שעכשיו הוא לא ילך לבריכה יותר כי יש שם ימים שהכניסה מותרת רק לבנים
ושתפתי ומה שאמרו לי זה אבל גם כשאת הולכת איתו לים ולבריכה יש בחורות ונכון תמיד יש בחורות ויש בחורות שפי אלף יותר מושכות ממני ומובן לי אבל יש להתסכל על מישהי בבגד ים ולהמשיך בחייך ויש להיות עם ידידות שלך בבריכה שאתה 5 ימים סגור איתן
האם אפשר להבין אותי?