נשים שאני נמשכת אליהן או רוצה אותן לא ירצו אותי או לא יהיו פנויות, זה במקריות?

Mia בת 26 | כתבה את השאלה ב-18/07/23 בשעה 20:14

היי לכולן וגם לכולם,
יש לי שתי שאלות ואני כותבת מראש שהשאלה הראשונה שלי אולי מעט מוזרה ואולי תגרום לחוסר נוחות מסוים אבל אני תוהה אם יש נשים או אנשים שחווים את זה כמוני ואיכשהו היה לי אומץ לשאול..

אתחיל מזה שאני כבר כמעט עשור מחוץ לארון, היציאה מהארון שלי לא הייתה עניין גדול, זה היה יותר בכיוון של לצאת מהמגירה מאשר מהארון ותקופה ארוכה שיצאתי עם נשים, תמיד הייתי אדם זוגי אז כיוונתי יותר לשם, חלק מהקשרים היו קצרים וחלקם ארוכים יותר.. אמנם יש לי טעם מסוים שאני מתחברת אליו יותר באופן טבעי כמו כל בן אדם אבל אני יכולה להגיד שאני בן אדם עם ראש פתוח ורוב האנשים, שיצאתי איתם, כן היו גם גברים פה ושם, לא היו בהכרח הטעם שלי כי אני באמת מאמינה וחושבת שאישיות, כימיה וחיבור זה הרבה יותר חשוב ושאפשר להימשך לבן אדם אפילו הרבה יותר דרך התאמה וחיבור ולא רק על פי המראה החיצוני.
יחד עם זאת, זה מתחיל מעט להפריע לי מהמקום שאני מרגישה שדווקא הנשים שהן הטעם שלי ושאני נמשכת אליהן באופן חד משמעי ושגם נראה לי שאתחבר מאוד לאישיות שלהן, למשל, מישהי שפגשתי ברחוב או מישהי שיצא לי לדבר איתה מעט אבל לא היכרות מעמיקה, לא רוצות או פנויות רגשית להכיר אותי בחזרה. אני מאמינה גדולה שהכל מדויק ושכנראה שזה מה שצריך לקרות ושיש סיבה להכל אבל זה מעט מתסכל לפעמים כי אני כמובן לא חושבת שצריך להתפשר לא עבורי ולא עבור הצד השני כלומר נשים שהן מדהימות אבל פחות הטעם שלי ומתנצלת אם זה מרגיש מעט שטחי אבל בעיני לחיצוניות גם יש מקום ומובן לי שגם אני לא הטעם של כולן ואני לא רוצה לפסול כמובן רק על פי מראה חיצוני אבל זה קרה לי כמה פעמים וזה גורם לי לתהות למה אנשים שאנחנו רוצים לא רוצים אותנו בחזרה? או שזה סתם מקריות וזה לא בהכרח מה שקורה תמיד ? אשמח ליעוץ, הזדהות, תמיכה ופליז תהיו עדינים אני רגישה חחח

שאלה שנייה, שהיא גם יותר עבור הבנות שכאן חחח חוץ ממסיבות, ברים או אפליקציות יש דרך נוספת להכיר ? בארץ או מחו״ל גם למטרת חברות כמובן

מודה לכל העונים!

מזדהים עם התחושה שדווקא מי שאתם רוצים לא רוצים בחזרה?

כן חוויתי את זה כמה פעמים בחיי

דווקא לא קרה לי

קרה לי אבל זה לא אומר שזה תמיד יהיה ככה