עצרה הכל בטענה שאין מספיק שיח לפני שבכלל נפגשנו, זה סיפור שהיא סיפרה כדי להתחמק?

תפוז סיני בן 35 | כתב את השאלה ב-18/07/23 בשעה 20:05

אני לא מבין את הבחורות האלה.. יצרתי קשר עם מישהי באחת האפליקציות והיה חיבור ממש טוב עם הרבה מכנה משותף ונושאי שיחה, עברנו לווצאפ וגם דיברנו בטלפון פעם אחת והיה ממש מוצלח כיף.. ואז דיברנו על להיפגש בשישי ואמרה שהיא תיתן תשובה יום לפני אם היא יכולה. בחמישי לא קיבלתי תשובה ורק בשישי היא הודיעה שהיא לא יכולה. אז שאלתי מתי היא יכולה, היא אמרה בשלישי ואז אמרתי לה שאני צריך לוודא שאוכל ואעדכן.. בינתיים פה ושם המשכנו להתכתב, וביום ראשון אישרתי לה בווצאפ על שלישי אבל לא זכיתי לתגובה. בשני בבוקר היא חוזרת אליי בהודעה שהיא אומרת שהיא חשבה על זה והיא מרגישה שאין מספיק חיבור ושיח ושהיא נאלצת לוותר.. אני לא מבין. זה נכון שעברו כמה ימים שבקושי דיברנו, ושבאופן אישי לא יזמתי יותר מדי שיח, אבל מה יש לה לצפות כל כך כשאפילו עוד לא נפגשנו? אם להגיד את האמת אני הייתי שמח ליזום הרבה יותר ולשוחח, אבל זה נראה לי באיזשהו מקום טיפה מיותר כי גם עוד לא נפגשנו, וגם חבל לבזבז הכל בהתכתבויות ולא להשאיר משהו לצפות לו לדייט, לא? ועל כל זה, מה רק עליי האחראיות ליזום? למה שהיא לא תיזום לפעמים?.. אולי בכלל בהתחשב בדחייה שלה של הדייט לפני כן המסקנה צריכה להיות שהיא פשוט לא רצינית והיא סתם סיפרה סיפור בשביל להתחמק? אבל זה עדיין מוזר כי למה לעשות את זה ועוד אחרי שהיתה לנו התחלה טובה. בבקשה שמישהי תעיר כאן את עיניי אם אני ממש טועה, כי אני ממש אשמח ללמוד מזה להבא ולהבין איפה אני לא בסדר ומה לשנות.. תודה רבה לעונות

מה הקטע??

עזוב אותך היא סתם שחקנית/מבולבלת ולא סגורה על עצמה

היית צריך לתת לה יותר יחס וליזום יותר שיח

היא פשוט מסוג הבחורות שצריכות יחס עודף, ולא יכולת לדעת זאת