אמר שמוכן לחזור אם שאנתק קשר עם חברות ואמחק את האינסטגרם, עשיתי טעות שלא הסכמתי?

אין שם בת 22 | כתבה את השאלה ב-18/07/23 בשעה 18:16

אז נפרדנו לפני 3 שבועות וחצי בערך כל הפרידה הייתי שולחת לו הודעות ומבקשת שנחזור והוא היה דוחה אותי ואומר לי שהוא לא רוצה לחזור ונגמר סופית הייתי שבורה
הכרתי בחור שהתחיל איתי ואחרי 3 שבועות יצאתי איתו
בידיעה שלאקס שלי לא אכפת מימני ואמר שהסתיים סופית
האקס גילה את זה והתחיל להתקשר ולשלוח הודעות ולהגיד לי איך עשיתי לו את זה איך יכולתי ואמרתי לו נפרדת מימני סופית ולא רצית לחזור אז יצאתי עם מישהי סתם ליציאה להכיר ואפילו לא התנשקנו
הוא אמר שהרסתי לו את הנפש ופגעתי בו ואמרתי לו שלא התכוונתי אבל עשיתי את זה גפ בידיעה שבפעם האחרונה התקשרתי אליו והוא אמר שנגמר ולא נחזור
הוא אחרי שבוע חשב להביא לי הזדמנות ואמר שזה יהיה בתנאי שאנק קשר עם חברות שלי כי הוא לא אוהב אותן
ובתנאי שאמחוק את האינסטגרם לצמיתות ולא הסכמתי למחוק את האינסטגרם לצמיתות והוא אמר שאני מעדיפה את הרשתות החברתיות עליו
והסברתי לו שזה לא נכון ולא בקשה לגיטימית אמרתי לו אין בעיה למחוק את האפליקציה מהטלפון אבל לא למחוק לצמיתות מה אתם חושבים שעשיתי טעות שהייתי צריכה למחוק ולהקשיב לו?