מצאתי אצל בן הזוג שיחות עם האקסית ואני מאוכזבת,לפתוח את זה מולו או להשאיר לעצמי?

לולה לולי בת 21 | כתבה את השאלה ב-17/07/23 בשעה 18:57

היי אנשים, זה קצת ארוך אז אשמח שמי שתקרא תתן תשובה עניינית ותוכל להגיד לי מה לעשות נכון למצב שאני נמצאת בו כרגע.
אני בזוגיות של 3 חודשים עם בחור שהכרתי בצבא, עד לעכשיו הקשר מצויין. הכרתי אותו מלפני שנה ו6 התחלנו כידידים וזה
התפתח. תמיד היו לי אינטואיציות בקשר לאקסית שלו לא טובות במיוחד בעיקר ביחס למה שסיפר לי עליה ושהכרנו תמיד אמר שלא בקשר איתה בכלל והיא לא מעניינת אותו.
לפני כמה ימים התחושות בטן לא עזבו אותי ואני בדרך כלל לא חטטנית ויש לי מלא אמון בו אבל משהו בסיפורים עליה בקשר שלהם לא נתן לי שקט למרות שאנחנו יחד.
החלטתי שאני נכנסת לשיחות שלו איתה במטרה לראות מה הולך שם לא החלטה חכמה במיוחד אבל בשביל השקט שלי כי האינטואיציה שלי לא הרפתה ממני וראיתי שיחות שלהם מלפני כמעט שנה שבואו נגיד נתנו לי מענה לכל מה שחשבתי.
עכשיו נכון, זה שיחות מלפני שנה וגם פרט מאוד חשוב נראה שהקשר שלהם מאוד חברי בדגש על חברי בלבד מספרת לו על אקסים שלה שמתקשרים אליה, בוכה לו על בנים והוא מנגד מקשיב לה. אבל ויש אבל גדול הם היו נפגשים בשעות לא שעות סתם לשבת, היה הולך עם חברים שלו אליה לבית לשבת יחד עם חברות שלה גם, וזה דברים שמעולם לא הלך וסיפר לי וזה הכעס שיש לי עליו, החוסר שקיפות. שאלתי אותו אין ספור פעמים והוא תמיד הסתיר ומאחורי הגב דיבר עליה לא יפה בכלל ואפילו נראה ששונא אותה. עכשיו הדילמה שלי זה האם לפתוח את זה מולו, או להשאיר את זה לעצמי.
הם כבר לא בקשר כמובן.
אני בעיקר מאוכזבת שבחר להסתיר את זה ממני מאשר לשתף אותי ולהיות אמיתי.
תשובות עינייניות בבקשה ותודה לעוזרים