מפחדת להיכנס איתו לזוגיות ושישבר לי הלב שוב, למה אני לא מצליחה לסמוך עליו יותר?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-17/07/23 בשעה 17:46

חזרתי לאקס אחרי 5 שנים שבגד בי, הוא בגד בי בגיל 15 והיינו רק ילדים, אני לא מצדיקה את זה שלא תהיה כאן טעות, בגידה זה בגידה אבל בכל זאת.. התחלנו לדבר והכרנו שוב והכל מהתחלה וזה מרגיש ממש טוב לשני הצדדים אני גם רואה את זה עליו. אז החלטתי לתת הזדמנות לעניין. הייתי איתו השתכרנו ביחד קצת לבד בבריכה והוא אמר לי בצחקוק קטן מאוהב כזה, ״את יודעת? את הבן אדם האהוב עלי בעולם.״ אז אמרתי למה לא לתת לזה עוד הזדמנות אבל אני ממש מרגישה תקועה. ממש מרגישה שקשה לי לסמוך עליו. הוא יוצא הרבה למסיבות, משתכר, מעשן.. אני לא טיפוס כזה, אני לא אוהבת את זה. אני בת 20 והכי הרבה ששתיתי היה עם אבא בחתונה של המשפחה. לא ניסיתי אף פעם לשתות במסיבות כי אני רואה לאיזה מצב מגיעות בנות, אני יודעת שאני לא אגיע למצב הזה בחיים כי זה ממש מגעיל. אבל עדיין, מעדיפה לשתות עם האנשים שאני אוהבת והאנשים שאני סומכת עליהם בבית ולא באמצע מסיבה מסריחה שכולם שם חרמנים ובנות שהן זולות.. עכשיו, הוא ממש אוהב את זה, אני יודעת שהוא מושפע, הוא בגד בי בגיל 15 כי לא היה לו חברים והוא הרגיש בודד ועודדו אותו לעשות את זה והוא רצה רק להשתלב בחברה לא משנה כמה ניסיתי להסביר לו שזה לא משנה, מי שאוהב אותך יהיה איתך ולא יכריח אותך לעשות דברים אחרים. כשהוא איתי או כשהוא מדבר איתי הוא מדבר אליי יפה ומכבד אותי תמיד. אני מרגישה איתו יפה, נאהבת, נחשקת. אני באמת אוהבת אותו אבל לא מצליחה לסמוך עליו. כשהוא איתי הוא לא מתמסטל והוא פשוט הוא, הוא נהנה איתי והוא לא מרגיש צורך לירוק המיותר הזה, הוא נפתח אליי והתקשורת בינינו ממש טובה. אנחנו יכולים לדבר שעות מבלי שיגמר לנו על מה לדבר, אנחנו פתוחים אחד לשניה, מספרים הכל ועדיין שמדובר בזוגיות איתו אני ממש מרגישה שאני לא מצליחה לסמוך עליו. שוב, הוא ממש מושפע מחברים שלו ואני מפחדת להכנס איתו לזוגיות והוא ישבור לי את הלב שוב רק בגלל שהוא רצה להראות כמה שהוא ״גבר״. יש לו בעיות של רגשי נחיתות, אני לא אומרת לו על זה כלום כי זה לא נעים ולא יפה ואני לא רוצה שהוא יעלב ממני.. וגם אני לא רוצה שהוא יתגונן ויווצר מצב שהוא יצא עליי ואני אפגע ממנו. מה לדעתכם אני אמורה לעשות? לדבר איתו? לזרום עם זה מקסימום להפגע? או שפשוט לשחרר מזה ועדיף שלא יקרה כלום בינינו שוב?