ילדתי לפני חודשיים ובעלי אמר שאם אביא את הילד יתגרש,מתי להעלות את נושא הגירושין?

מאי בת 52 | כתבה את השאלה ב-17/07/23 בשעה 17:37

לפני 11 חודשים קרה נס ונכנסתי להריון מבעלי.
זה הריון ראשון ולמרות הגיל שלי נולד לי ילד בריא.
כשגיליתי שאני בהריון בעלי לחץ עליי להפיל את הילד.
כמובן שסירבתי, כל חיי רציתי להביא ילד לעולם.
הוא אמר לי שאם אני אביא את הילד הזה הוא יתגרש ממני ואני לא אראה ממנו שקל.
אני לא צריכה ממנו כסף, כל השנים האלו קברתי את עצמי בעבודה כי לא רציתי לחיות בעולם שאין לי ילדים.
עשיתי חושבים על עצמי והגעתי למסקנה שאני אוכל לכלכל את עצמי ואת הילד שלי בכסף שאני מרוויחה, למי שמעוניין לדעת אני עובדת בתחום הייטק ומקבלת סביבות ה30 אלף.
בנוסף לכך יש על חשבון הבנק שלי בנפרד מבעלי 200000 ליום רע.
נוסף על כך יש לי רכב שהשווי שלו בשוק נכון לעכשיו הוא 70 אלף.
וזה רק הדברים ששיכים לי בלי קשר לבעלי ולחלוקת הרווחים שלנו.
אגב, בעלי מרוויח לא פחות ממני.
בנוסף אנחנו חיים בדירה קנויה.
כך שהצד הכלכלי סגור.
השאלה היא מתי לעלות את נושא הגירושין? אני כבר החלטתי שנתגרש ובעלי מעמיד פנים כאילו לא דיברנו על זה בכלל.