לבן זוג שלי אין גרוש והוא בחובות, הצטמצמנו משמעותית ומפחדת מהעתיד, אבודה, עצות?

ליאור בת 23 | כתבה את השאלה ב-16/07/23 בשעה 19:17

אני בת 23 וגרה יחד עם בן זוגי בן 33 בדירה של ההורים שלי אנחנו לא משלמים שכר דירה, לאחרונה ענין הכסף עלה והוא סיפר לי שיש לו הלוואות של 80,000 ואין לו שום חיסכון או כסף שהוא שם בצד. הוא תומך באמא שלו כלכלית כל חודש ולפני שהוא גר איתי הוא גר אצלה. שנינו עובדים במשרות ממשלתיות ומרוויחים בסביבות ה10.
הסיבה שהוא הגיע לחובות כאלה זה שהוא לא יודע להתנהל כלכלית וגם אין לו דוגמא נכונה מהבית. הצטמצמנו משעמעותית מאז שהוא סיפר לי על ההלוואות האלה, אנחנו לא אוכלים בחוץ ולא יוצאים מהבית. אני מרגישה שאני נחנקת כל פעם שאני חושבת על זה, אני מפחדת על העתיד שלי. איך נוכל להגיע לבית משלנו אם הוא מרושש וחייב כסף לבנק. אני אוהבת אותו מאוד אבל לא יודעת אם אני רוצה לעצמי חיים כאלה. אני לאט לאט מתחילה לראות בו דמות ילדותית למרות שהוא גדול ממני ב10 שנים אני מרגישה שאני הבוגרת וזאתי שיודעת לנהל את הבית. לא שיתפתי את ההורים שלי בכלום כי אני יודעת שאם אספר אם לא יפרגנו לקשר הזה, הם פרימיטיביים במחשבה ולטענתם לגבר בגיל כזה אמור להיות חיסכון יפה.
יש למשהו עצה בשבילי? אני מרגישה די אבודה