מכור לתשומת לב ברשתות החברתיות ומתלהב מכל לייק, איך לעצור את התלות?

דן בן 35 | כתב את השאלה ב-14/07/23 בשעה 13:01

אני מעלה סטורים בשביל שיגידו לי שאני תותח שאני מתאמן, אני מעלה סטורי מפאב בשביל שיראו שאני נהנה, אני מעלה סטורים יפים בשביל לקבל לייק או תגובה מבחורות שכבר נשואות עם ילדים וסתם מגיבות לי ובלי פואנטה.

יש לי בת זוג שאני אוהב ועדיין אני אוהב את התשומת לב בסטורי. אוהב את התשומת לב שאני מקבל בפוסטים שאני מעלה לפייסבוק.

איך לעצור את התלות הזו? למה כלכך חשוב לי להרשים? בא לי קצת להוריד הילוך. ולעלות בשביל הכיף ולא בשביל לקבל לייקים או תגובות מבחורות נשואות או עם חבר.

מה אומרים?

נ.ב אני עצמאי ומפרסם את העסק שלי רק ברשתות החברתיות אז זה כן מצריך ממני במידה כזו או אחרת להיות פעיל שם.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"