החלום שלי זה משפחה עם הרבה ילדים ולא יודע איפה להכיר מישהי שרוצה גם, מה לעשות?

מר חלבון בן 30 | כתב את השאלה ב-14/07/23 בשעה 10:59

כל זאטוטה היום שיש לה טיקטוק יודעת מה זה אלהורות לפני שיש לה חבר ראשון בכלל. ההורים שלי התחתנו צעירים והביאו אותי לעולם בגיל 20 שלהם. כן, השנה הם חגגו 50 והם הביאו בסך הכל 5 ילדים והיה אפילו דיבור על שישי, בזמנו.
זה היה חלום שלי גם להתחתן צעיר, אבל אף אחת בקבוצת הגיל הזו לא היתה מעוניינת.
זה לא שמעולם לא היו לי חברות במובן הרומנטי, אבל שום דבר לא הבשיל לחתונה.

אני תוהה לעצמי אם זה בכלל משהו שאני יכול לחפש באופן מכוון איפשהו. אני לא דתי או חרדי דרך אגב, אבל כן מאמין באלוהים. אני עובד בתעשיית ההייטק ובחזות שלי מאוד חילוני, אבל יש לי ערכי משפחה מאוד ״עתיקים״.
השאיפה שלי זה להביא לעולם 5 או 6 ילדים לפחות, אבל הייתי באמת רוצה יותר מזה.

זה נראה מהזוית שלי כאילו כולן רוצות אחד כדי לסמן וי, ואז אולי עוד אחד גג שתיים כדי שיהיו להם אחים וזהו. וזה לא שאני חלילה שופט, אבל למצוא מישהי לא דתיה שרוצה משפחה גדולה באמת מרגיש לי כמו מחט בערימת שחט.
חשבתי בעבר לנסות למצוא איפה אפשר להכיר יוצאות בשאלה שאולי מגיעות בעצמן ממשפחות גדולות כאלה ורוצות כזו גם, אבל מבלי הקטע של שמירת מצוות.

אני לא נהיה יותר צעיר ואני יודע שכדי להגשים את השאיפה הזו אפילו מישהי בת גילי או שנה שנתיים מתחתי זה כבר בעייתי. למרות שתודה לאל עדיין אומרים לי שאני נראה מאוד צעיר, אבל כמובן הייתי שמח להכיר מישהי עם שאיפות כמו שלי. שכמובן תהיה שם אהבה במובן הרגשי. אבל רצוי שאכיר אותה בהקדם ולא בגיל 35 או 40 שלי... ואז גם יכנס לתמונה מן הסתם פער גילאים שלי מהאישה שלא יכולה להיות בוגרת מדי כשנתחיל.

אם בקהל יש לא דתיים שיש להם מעל 4 ילדים, הכרתם במקום ספציפי?
מה אתם חושבים הסיכויים להכיר מישהי שאולי לא חושבת על להביא הרבה ילדים ואולי לשכנע אותה כן ללכת על זה?