קשה להורים לקבל את זה שאני גיי, אני רוצה להתחתן אבל לא רוצה לאכזב אותם, עצות?

אנונימי בן 28 | כתב את השאלה ב-11/07/23 בשעה 13:59

אני ובן זוגי בזוגיות כבר 5 שנים.
אני בא מרקע מסורתי יחסית ומי שיודע עליי זה רק משפחה קרובה וחברים. אני בקשר טוב עם ההורים שלי למרות שאני מרגיש שקשה להם הידיעה שאני גיי ויוצא עם מישהו.

אני ובן זוגי עברנו דרך ארוכה מאוד בקשר הזה כדי שיצליח, ושנינו אוהבים אחד השני מאוד ואפילו עלה הנושא של חתונה. אני לפניו אף פעם לא חשבתי על חתונה אבל הגעתי למסקנה שאני כן רואה אותנו חיים ביחד ולכן כשהציע לי הסכמתי, כמובן שמחתי!

הבעיה זה המשפחה שלי..כשסיפרתי להורים שהתארסתי הם לא שמחו בישבילי כמו שקיוויתי וחלק ממני מבין אותם כי פוחד לאכזב אותם אבל מצד שני לא יכול שלא להרגיש כואב וזה גורם לי לחשש לעשות את הצעד הזה בגללם..כמו גם החשש עם סבתי שכבר בגיל שמתחילה לשכוח דברים ולא רוצה להכאיב לה שוב ושוב עם זה.

יש לי בן זוג מדהים שמבין את המצוקה שלי בנושא ואף פעם לא לוחץ עליי אבל גם אם הוא מכחיש אני לא יכול שלא להרגיש שאני מעכב אותו...אשמח לעצות ופרספקטיבה.