האם לצאת לגור בשכירות עם בן הזוג או לגור ביחידה ליד הבית של ההורים שלו?

לולה בת 25 | כתבה את השאלה ב-11/07/23 בשעה 12:28

שלום חברים אשמח להתייעץ
אני בשלב שאני ובן זוגי רוצים להתקדם במערכת יחסים שלנו ולעבור לגור יחד. להורים שלו יש יחידה ליד הבית שהם מציעים לנו לגור בה כדי לחסוך כסף.
העניין הוא שהם גרים בעיר שלא הייתי רוצה להשתקע בה מבחינת מיקום בארץ וגם אני פוחדת שלא באמת נחסוך כסף וניתקע שם שנים
השאלה אם כדאי לצאת לשכירות באזור מרכז הארץ. מדובר בעלות של כמה אלפים טובים שמבחינת בן הזוג שלי ״ילכו לפח״
אני מסתדרת עם המשפחה שלו ואין לי בעיה לגור לידם אבל פוחדת שזה יהרוס את הקשר בטווח ארוך כי תהיה יותר מעורבות וציפייה למעורבות כשגרים באותו שטח.

איך אנשים שגרים בשכירות מסתדרים עם יוקר המחיה בארץ?

וגם עולה המחשבה אם ניפרד ואני אצטרך להתמודד עם לבנות את עצמי מחדש ואם נגור בשכירות לפחות אשאר באותה העיר ועם אותה עבודה כי אם ניפרד כשאני גרה בעיר שלו אז בכל מקרה אצטרך לעבור לעיר אחרת