קבעתי איתו לדבר אחרי ויכוח, באתי והוא לא בא ונעלם לי, קצת מאוהבת בו, מה לעשות?

אליה בת 27 | כתבה את השאלה ב-27/05/23 בשעה 11:31

אז הכרתי בחור שקטן ממני ב4 שנים באפליקצית הכרויות, היה ביננו כימיה טובה והתכתבנו עם הרבה תשוקה וnesty,
נפגשנו אחרי שבוע בערך באוטו שלו, היה מדהים והייתה חיבור מעולה וסקס טוב, אין לי בעיה עם סקס על הפעם הראשונה...אני לא בגיל שעוצר את עצמי בשביל משהו כיף.
אחרי שנפגשנו, המשכנו להתכתב והוא הודה לי שהוא אוהב אותי ורוצה שנהיה בני זוג, גם אני אמרתי לו שאני אוהבת אותו והמשכנו להתכתב. אני מציינת שלעולם הוא לא ביקש את המספר שלי ולא דיברנו בטלפון או עשינו פייס טיים, רק התכתבנו באפליקציה.
אחרי איזה שבועיים, אני שמה לב שהוא קצת מתרחק...נהיה יותר קריר, ועסוק, ועייף...
אז כתבתי לו שאני רוצה שהוא יגיד לי מה קורה איתנו, האם אנחנו ביחד? או יזיזים?(שוב, אין לי בעיה עם יזיזות, רק שיהיה ברור, אני לא מעוניינת להתחייב אליו אם אנחנו לא זוג)
והוא כמובן התחמק ועבר נושא, עד שהפסיק בכלל להתכתב איתי, מידי פעם הוא שלח לי הודעת בוקר טוב וכמה הוא מתגעגע אלי, אז כתבתי לו, אוקי, בא ניפגש, אפילו רק לסקס, מה הוא אמר לי? נסעתי לעבוד במדינה אחרת...אני לא יכול לראות אותך עכשיו, לא האמנתי לו, ברור. האפליקציה יכולה להראות באיזה מדינה אתה נמצא. אז כתבתי לו שאני רוצה תשובות ממנו באופן מיידי כי אני ממש מתחילה לפתח רגשות ולא בא לי שישחקו איתי, כתבתי לו, שמחר אני אהיה עם האוטו שלי במקום כזה וכזה, ושיבוא לדבר וזהו. וכתבתי לו שאם הוא לא בא, אני מוחקת אותו לתמיד, הוא ממש נעלב ואמר לי, אוקי, אם זה רצונך, בסדר גמור. וכמובן שהלכתי, וחיכיתי לו עם האוטו, והוא לא בא...
עכשיו, אני יודעת שכולכם תגידו לי שאני משוגעת, ושהוא לא רוצה אותך, ואת רק בשביל סקס וכו, אבל זה מוזר, היה לנו ממש ממש כיף וטוב ביחד! וגם אין לי בעיה להיות בקשר של רק סקס, אז מה נראה לכם הסיפור שלו? אני רק מציינת שאני בחורה מאד יפה ומושכת ונקיה, ושאין סיבה שידחו אותי, גם הסקס איתי מעולה...
אבל מה לעשות עכשיו שאני קצת מאוהבת?
הוא הולך לחזור?
ואם כן, מה לעשות כשהוא חוזר??
בנים, מה עשיתי לא נכון?

עדכון מאליה, שואלת השאלה 2023-05-28 13:04:43

אוקי, מעדכנת,
חסמתי:)
מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו.
אם הוא אי פעם ינסה לחזור באיזושהי דרך, אני הולכת לזמבר אותו;)
רק מציינת לכולכם, שאני די חדשה בתחום הדייטינג, לפני חצי שנה פלוס 30 קילו...
אולי זה מסביר משו למישהו.
שמור עדכון