הבולמיה משתלטת עליי

דניאל בת 15 | כתבה את השאלה ב-13/01/13 בשעה 00:58

אני מכורה.
מכורה.מכורה.מכורה.
ואני מודה בזה, אני מכורה ללזלול אוכל משמין ולהקיא.
כיום אני מטופלת במרפאה מיוחדת להפרעות אכילה, בטיפול של פסיכיאטרית,פסיכולוגים, טיפול בתנועה ועוד..
מאז שנכנסתי למרפאה הזאת, כן יש שיפור, וקצת הפסקתי עם ההקאות, אבל עדיין אני מרגישה שזה בחיים לא ייפסק. גם אם אני לא יקיא במשך חודש אני יחזור לזה פיתאום ואז עוד פעם יפסיק וימשיך ....(מלפני חצי שנה התחלתי את הבולמיה)
זה הרס לי את החיים.פשוט עשה אותי בן אדם שונה.
אני השמנתי,התרחקתי מהחברות שלי,התבודדתי בעיקר,אני לא יוצאת מהבית בקושי,גרם לקשיים בלימודים, התמכרות לאוכל,בכי כל יום,דיכאון ובעיקר להיגעל מעצמי.
לפני חצי שנה בערך, אני הייתי יכולה להגדיר את המראה החיצוני שלי ככמעט מושלם. הייתי אוכלת מאוד מאוד בריא(אחרי דיאטה שהייתה לי, הורדתי 20 קילו)לא הייתי אוכלת ביכלל מאכלים משמינים או ממתקים וכולי.. רק בריא ! ועושה המון ספורט,המון, הייתי אפילו מכורה לספורט.
באמת שהיה לי גוף יפה, הוא היה מעוצב, בלי טיפת שומן, כמעט כל מה שלבשתי היה יפה עליי, הייתי פשוט אוהבת את הגוף שלי.
ואז קרה הדבר הכי נוראי שיש, התחלתי להקיא, ולהיות מאוהבת באוכל ! זה לא היה ככה ! פשוט מכורה לאוכל !!
זה מגעיל אותי בטירוף. אני באמת שכבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני רוצה לחזור למה שהייתי, לדניאל שהייתי, אני מתגעגעת לאני הישן שלי , מתגעגעת לספורט, לתעסוקה,למכון כושר, לגוף שלי !

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"