יוצאים תקופה וכמעט ולא היינו בדייט רציני,נפגשים תמיד שעות מאוחרות,יש טעם להמשיך?

מוטרדת בת 23 | כתבה את השאלה ב-19/05/23 בשעה 17:57

היי
התחלתי לצאת עם מישהו לפני בערך חודש ומאז אני מאוד מבובלת וחסרת מנוחה. נתחיל בזה שהוא גדול ממני ב10 שנים אבל זה לא מה שמפריע לי. בדייט הראשון יצאנו למסעדה וכבר בדייטים הראשונים היינו מאוד מיניים והתקדמנו לכיוון הזה. הדייטים הבאים לא יצאנו לשום מקום בילנו באוטו ותמיד יצא שנפגשנו בשעות מאוחרות וככה לא היה אפשר ללכת לשום מקום. מצד אחד אני לא מצפה שבן אדם ישקע בי במיוחד שאני יודעת שהוא נמצא בתקופה קשה כרגע, אבל אפילו מחשבה קטנה שנעשה משהו כמו פיקניק ונקנה עוגיות מהסופר. מרגיש לי מהתחלה שיש חיבור אבל מפריע לי שאנחנו נפגשים בשעות מאוחרות ולא יוצאים לשום מקום. אני יודעת שהבן אדם כבר פיתח אלי רגשות כי אמר לי שהוא אוהב אותי ואני עדיין לא מוסגלת להגיד בגלל שאני מוטרדת.
אני לא יודעת מה לעשות אם לתת לזה עוד צאנס או להיפרד? לא רוצה לפגוע בו

עדכון ממוטרדת, שואלת השאלה 2023-05-20 22:01:20

כמה דברים שרציתי לעדכן. כן יצא לי להיות אצלו בבית פעמים (הוא חזר לגור עם אמא שלו בגלל מצב כלכלי). מתי שהייתי אצלו בבית זה היה בשעות מאוחרות שאמא שלו כבר הייתה ישנה. בפעם האחרונה שנפגשנו הוא אמר לי שהוא רוצה שאפגוש את אמא שלו. מצד אחד הוא מראה נכונות להתקדם כי אחרת למה שירצה שאפגוש אותה מצד שני אנחנו לא יוצאים לשום מקום וזה מרגיש לי לא נכון.
שמור עדכון

להמשיך את הקשר?

תני עוד הזדמנות

לא אל תמשיכי