אני מאוד מבולבל ולא יודע באיזו דרך אני רוצה לחיות את החיים שלי, עצות מישהו?

בדוי בן 26 | כתב את השאלה ב-18/03/23 בשעה 20:52

היי שלום לכולם, גדלתי בבית דתי מאוד אוהב את התרבות הדתית ואת החינוך אני חושב באמת שחינוך דתי והכיוון הדתי הוא יותר נכון, לא בקטע מתנשא אני פשוט מכיר את שני העולמות כי חוויתי אותם בעצמי והמקום היותר טוב הוא הדת. אבל פה האבל הגדול שהתגייסתי לצה״ל מאוד התרחקתי מהדת ומאז אני בבילבולים איך אני רוצה לחיות בתור דתי/ בתור מסורתי.
אני לא כל כך מתחבר לאנשים בכללי אני כבר די איבדתי רצון לסמוך על אנשים או על לשתף אנשים בכללי כי אני פשוט לא סומך על אנשים חוץ מהבת זוג שלי ושני חברים קרובים שלי שהם מסורתיים לגמרי. הבת זוג שלי דתיה מבית דתי . אין לי בעיה עם זה אבל אני פשוט מרגיש שאני לא שייך לעולם הדתי קשה לי מאוד לשמור שבת, בקטע שאני כבר ממש לא סובל ללכת להתפלל בציבור אלא רק לבד ולא בשבת. כי אני נח בשבת עם הפלאפון שלי עם עצמי, מבחינתי זה הנחת כרגע מה יהיה בעתיד אני לא יודע.. ביום יום אני מתפלל לבד מדבר עם הבורא וזה עושה לי הרגשה מאוד טובה. שמגיעים החגים פשוט אין לי כח אליהם לאווירה אני רוצה פשוט לנוח ולא עכשיו ללכת לבתי כנסת כי אני ממש סובל מזה. אני מאוד מאוד לא יודע אני רוצה להתחתן עם הבת הזוג שלי אבל אני באמת מבולבל ובאמת לא יודע מה אני רוצה להיות אשמח לעצות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"