היא בחורה טובה ואני לא רוצה לוותר על זה אבל אני מדוכא איתה מינית, מה לעשות?

בדוי בן 23 | כתב את השאלה ב-15/03/23 בשעה 13:51

שלום לכולם, אני וחברה שלי כבר 6 חודשים יחד,היא בת 26 והיא באמת בחורה מדהימה, היא דואגת לי ואני תמיד ראשון אצלה ברשימה, תמיד תמיד היא תדאג ויהיה לה אכפת, והיא עושה למעני הכל ומעל ומעבר, הבעיה היא שהיא לא מינית בכלל,זה ככה כבר מתחילת הקשר,לצרוך דוגמא בחצי שנה הזו אני ירדתי לה מלא פעמים ועוד מתחילת הקשר,לעומת זאת היא ירדה לי פעם אחת רק וזה היה אחרי 5 חודשים ואחרי שביקשתי גם, היא לא יוזמת סקס בכלל,אני זוכר שרק פעם אחת אחרי חודש מתחילת הקשר היא שאלה אותי" רוצה?" ומאז כלום , כאילו לא חסר לה סקס, בנוסף היא לא עושה כלום במיטה שאנחנו שוכבים, אנחנו לא עושים דוגי כי בתנוחה הזו"כואב לה הגב" וזה מעצבן ומתסכל אך למרות זאת אני מכבד זאת, גם בתנוחה המיסיונרית אני עושה הכל והיא בקושי זזה ומרגיש לי שאני שוכב עם רובוט,אני דיברתי איתה על זה ובאמת שניסיתי הכל אבל היא פשוט ילדה טובה כזו, למשל,פעם אמרתי לה" הייתי רוצה שתתנהגי טיפה ביותר פראות במיטה ותדברי עליי ותבקשי שאני אזיין אותך ודברים כאלו" והיא השיבה " אבל זאת לא אני" ולכן כיבדתי את זה, אני מרגיש שמאז שאני איתה אני מדוכא מינית, אני צעיר ואני מרגיש כמו גבר בן 70 שאישתו כבר לא רוצה לשכב . היא לא יוזמת סקס וזה נראה שזה לא חסר לה אפילו , אני כבר התחלתי לאונן פשוט והאוננות הפכה לביררת מחדל , זה עצוב שאני מאונן כל יום כמעט כדי לספק את עצמי בזמן שיש לי חברה, מעבר לכך אחד הדברים שעוברים לי בראש הוא פשוט פרידה, אבל היא בחורה כזאת טובה שלא מוצאים כל יום ואני לא רוצה לוותר על זה, במיוחד שעוד חודש יש לה יום הולדת ואני מרגיש שעם אפרד ממנה עכשיו זה עוד יותר אשבור אותה, הדבר האחרון הוא שאנחנו עובדים באותה עבודה, אומנם אנחנו לא באותו מחלקה אך באתו ביניין , אנחנו עובדים במשמרות ולכן לא יוצא לנו לעבוד יחד הרבה אבל מפחיד לי שעם כן אראה אותה אז זה ירסק אותה לראות אותי בעבודה אחרי פרידה, בקיצור אני אבוד עיצות ובעיקר ממש מתוסכל , אשמח לעזרתכם.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"