פגשתי מישהי שלא רצתה אותי ומאז רף הזוגיות שלי הרקיע שחקים, מה לעשות?

חייל בן 19 | כתב את השאלה ב-13/03/23 בשעה 15:30

שלום לכולם.
לפני כמה חודשים טובים (וואו באמת עבר הרבה זמן מאז) הגיעה ליחידה שלי חיילת חדשה, רגע לפני שחרור.

אני לא יכול לתאר במילים כמה היא הייתה יפה. מבחינתי זאת הייתה מלאכית מגן עדן שהגיעה לעולם הזה כדי לבלבל אותי. העיניים שלי נשרפו מהיופי שלה, באמת. אלה דברים שלא חלמתי בחיים שלי שאני אראה, בטח לא בישראל. יופי אמיתי, לא יופי שטחי, יופי אמיתי, ששורף את העיניים. יופי שבלי לשים איפור היא נראית יותר טוב מאשר עם איפור! המראה שלה בוהק, אשכרה בוהק. היא גורמת ללב שלי להתפוצץ רק מלחשוב עליה.

וההלם הגדול שלי היה שהיא אשכרה התחילה לדבר איתי, ולפחות מבחינתי, היה קשר לא רע. קיבלתי את האינסטגרם שלה והתחלנו לדבר, אבל לא הצלחנו לקבוע להיפגש אף פעם, עד שבסוף היא ויתרה והפסיקה להתכתב. בינתיים היא כבר השתחררה.

אני בתהליכים עם עצמי להבין שזה נגמר, אבל בינתיים נוצרה בעיה אחרת: היופי שלה היה כל כך גדול וכל כך אימתני, שהיא הציבה את רף המשיכה שלי ממש ממש גבוה.

נשים שלפני כן הייתי מסתכל עליהן ואומר "הן נראות יפה" עכשיו לא מזיזות לי עפעף. גם הבחורה הכי יפה בקושי מצליחה להוציא ממני מחשבה בסגנון "היא נראית לא רע, אבל לא מתקרבת אפילו אליה".

קצת בעייתי, כי אם אני רוצה להמשיך הלאה אני צריך למצוא מישהי אחרת, וזה קצת בעייתי שסף המשיכה שלך קפץ לשחקים והוא מרחף מעל לעננים...
עצה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"