יש לי איתה בעיה בקטע המיני, מרגיש שהיא לא יודעת להשקיע עבורי, נורמלי להרגיש ככה?

AdamAAA בן 28 | כתב את השאלה ב-05/03/23 בשעה 18:17

אהלן, אני גבר בזוגיות כבר עשר שנים עם בחורה אחת שאני באמת אוהב מאוד..
יש לי איתה בעיה בקטע המיני, אני טוען שיש הרגשה של חוסר משיכה מהצד שלה בגלל שאני תמיד יוזם והיא במקרה הטוב זורמת איתי

בכל מקרה אני בן אדם שמדבר על הכל, אמרתי לה מה אני מרגיש עשרות פעמים, היא תמיד אומרת שזה לא נכון שהיא נמשכת אליי וכל מיני דברים כאלה שלמדה להגיד עם השנים.

בסופו של דבר יש סקס, מרגיש כאילו עושים לי טובה אבל יש סקס.
הבעיה היא שיש מספר ״קינקים״/״פטישים״ שאני מתחבר אליהם (ושוב כמו שאמרתי אני מדבר על הכל) וגם פה היא אומרת לי אוקיי ננסה או נעשה או אני אמצא זמן (יש לציין ששום בקשה שלי לא לוקחת יותר מדקה של הכנה או משהו כזה, או חלילה משהו שמכאיב לה, הכל קשור אליי)
ואז מה שקורה זה שהיא מצליחה במשך חודשים/שנים/אף פעם לא לתת לי מה שאני רוצה, לא משנה כמה אבקש אסביר שזה חשוב לי, ימי הולדת, ימים שלמים בבית לבד, רמיזות וכו
תמיד יש לה הסבר ללמה ״לא עכשיו״

אותי זה מכניס לסרטים שהבחורה לא יודעת להשקיע עבורי, זה טבעי להסיק את זה ? אני חצוף ?או שכולם מתוסכלים מינית ברמה כזו או אחרת ?
אני אישית רוצה להאמין שאם אני עם מישהי ואוהב אותה אז הנושא הזה יהיה לי חשוב ואפילו מאוד ואני רוצה שגם היא תתבאס לשמוע אותי אומר שאני מתוסכל מזה ושהיא תרצה לשנות את זה (ובאמת בכל כך קלות, מאמץ של דקה על השעון)

יש לציין שאנחנו זוג צעיר שגר בדירה לבד ועובד במשמרות כך שיש לנו את כל הצאנסים שבעולם לאינטימיות פרועה ככל שתהיה..ועדיין זה לא קורה.

תודה לכל העונים ❤️

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"