לא ביצעתי את יום המאה ולמרות זאת שלחו לי זימון למבחן איתור, הגיוני?

מלשבית בת 17 | כתבה את השאלה ב-30/07/14 בשעה 16:14

היי. לפני כחודשיים שלחו לי זימון ליום המאה , אך בעקבות המצב הביטחוני , ביטלו לי אותו ואמרו שיישלח אליי זימון חדש. לא נשלח לי זימון כזה בינתיים, אך נשלח אליי זימון למבחן לחיל המודיעין על ידי יחידת איתור חמ"ן. זה הגיוני שלמרות שלא ביצעתי את יום המאה נשלח אליי זימון למבחן כזה? אני לא אמורה לבצע קודם את יום המאה ואז לקבל זימונים להבחן בחילות השונים? אם אלך למבחנים האלה זה ייפגע בי ביום המאה? אני ממש מבולבלת ולא יודעת איך זה אמור להיות , אשמח אם מישהו שמבין שיסביר לי!! תודה :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"