ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

האם זה לגיטימי? לא יודעת מה המשיכה המינית שלי. אם בכלל

מישהי מבולבלת בת 20 | כתבה את השאלה ב-10/01/23 בשעה 20:28

אני בת 20. כל חיי אף פעם לא הסבירו לי על מיניות וכו, אני חיה במקום שהוא די חור ושמרני.
אף פעם לא הרגשתי משיכה, היו לי ויש לי יחסית הרבה חברים בנים אבל אף אחד מהם לא משך אותי לא פנימית ולא חיצונית. אף פעם לא הרגשתי משיכה לבן אדם מסוים אפילו לא בפורנו, לא ברמה שזה יעשה לי משהו בגוף. אבל כן היו לי משיכות קטנות לגבי בנות אם אני אפילו מגדירה את זה נכון.
כאני רואה את עצמי בסיטואציה מינית עם 2 המינים זה סבבה אבל זה לא מושך אותי ומעורר אצלי דברים בגוף.
אני בחיים שלי לא הייתי בזוגיות, אף פעם לא חוויתי דברים מבחינה מינית, כל פעם שאומרים "זה עושה לי את זה" "מחרמן אותי" אלו דברים שאף פעם לא הרגשתי, גם לגבי לאונן- אני אף פעם לא מצליחה. כשאני מנסה, הראש שלי בורח למקומות אחרים ואין מצב שבו אני אסופק מינית.
אני מרגישה שכל הרעש על מיניות בכל מקום לא רלוונטי לי וזה מלחיץ.

אני שונאת את העובדה לחשוב שאני א-סקסואל. אמרתי אולי עדין לא הכרתי את הבן אדם הנכון, קראתי על המושג דמי סקסואל ואני גם מתחברת לזה. יש מצב שאני ארגיש גירוי רק אחרי שאכיר את הבן אדם- לפני כמה חודשים הכרתי מישהו בעבודה וממש התלהבתי מהמראה שלו ומהאופי שלו בעיקר, כשהכרתי אותו יותר לא גורתי או משהו, אבל רציתי לחבק אותו ולא לעזוב אותו ואם היינו זוג והיינו רוצים להתקדם אני לא חושבת שהייתי מהססת ואולי הייתי נהנת מזה. אבל עדיין לא היה לי חבר או משהו חד משמעי שיוכיח את זה.

בשורה תחתונה משגעת אותי העובדה שמיניות זה משהו שלא מדליק אותי. אני מרגישה שונה, זה לא עוזב אותי ומלחיץ אותי כי אני רוצה להיות כמו כולם. מבחינתי לאהוב בנות, אבל לפחות לדעת שיש לי אליהן משיכה ושזה מדליק אותי. אבל לא. מבחינתי לדעת מה מספק אותי ולהצליח לאונן, אבל גם את זה לא.
אני באמת מרגישה נוראי, כאילו כל מה שקשור למין לא קשור אליי. וחשבתי גם ללכת לגניקולוגית, אבל לא בטוחה עד כמה זה רלוונטי למצב שלי ואני נורא מתביישת להודות בזה אפילו לא מול בעל מקצוע. לפחות לא פנים מול פנים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"