ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

נולדתי אינטרסקס, יקבלו אותי?

תוהה בת 31 | כתבה את השאלה ב-10/01/23 בשעה 20:49

היי לכולם,
אז כמו שכתוב בכותרת, נולדתי כאינטרסקס בעקבות מחלה גנטית.
הכוונה היא שאני אישה לכל דבר פשוט בגלל שבהריון הופרש יותר מידי טוסטסטרון, איבר המין יצא לא ברור ויותר זכרי מנקבי.
עברתי ניתוחים במהלך חיי להפוך את האיבר לנקבי ומתפקד(הוא לא ניראה טוב לדעתי) שדי דפקו לי את האיזור מבחינת הרגשה אבל אני כן מצליחה לגמור, פשוט לא מתענגת ממגע שם.
אני בחורה מינית ונהנית בסקס בדרך שלי וגם הייתי במערכות יחסים בחיי עם גברים וגם נשים.
לגברים לא סיפרתי ולא נתתי להם לרדת לי ולא להסתכל יותר מידי שם למטה ולא קיבלתי אף פעם תגובות.
ככל שהתבגרתי התחלתי יותר לספר ויותר להיות פתוחה בנושא כי מה לעשות, זה מה יש וזו לא אשמתי שככה נולדתי.
הייתי גם בזוגיות עם בחורה שידעה ומקבלת ולא כזה אכפת לה איך זה ניראה למטה.. לגבר בזוגיות לא יצא לי לספר.
מבחינת הריון זה אפשרי פשוט קשה יותר בגלל ההורמונים.
אגב אני נשית לגמרי ואף אחד לא יכול לנחש שיש לי בעיה רק ממבט עליי.

אני מרגישה שתמיד שאני מספרת זה יוצר דחיה אוטומטית או רחמים(למדתי להסביר את זה בצורה קלה ולא מסובכת) ובד"כ אני מחכה שיהיו רגשות ורק אז אני פותחת את הנושא.
אתם חושבים שאני מרמה אנשים בגלל שאני מחכה שהם יתאהבו בי ורק אז מספרת?
אני מרגישה כאילו אני מכניסה אותם למלכודת.

גבר גם יקבל את זה? עם נשים יותר קל לי לפתוח את הנושא כי יש לנשים בד"כ יותר הכלה ויותר אינטליגנציה רגשית.

תודה וסליחה על החפירה:)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"