נדלקתי על בחור שקטן ממני ב6 וחצי שנים, עד כמה זה לא בסדר?

מה יהיה בת 28 | כתבה את השאלה ב-19/12/22 בשעה 21:13

לא יודעת איך להתחיל אז אספר בקצרה, או לפחות אנסה לקצר
אני בחורה בת 28 עוד חודשיים 29
אני אחרי תואר ואני במקום מאוד מסודר בחיים.
חיי הרווקות החזירו אותי כמה שנים אחורה כנראה, מאז שיצאתי מקשר ארוך פתאום אני מוצאת את עצמי במסיבות וסיטואציות שלא הייתי בהן שנים.

מפה לשם, באחת היציאות (עיר קטנה כולם מכירים את כולם), התחלתי לדבר עם בחור בן 22. פעם ב כזה הייתי רואה אותו והיינו מדברים בשכרות על החיים והוא כזה הרגיש לי בהתחלה כמו אח שאני פשוט נותנת לו עצות לחיים וכו.

בשבועות האחרונים הוא ניסע להתחיל איתי ואפילו נישק אותי. ואני חייבת להודות שפיתחתי אליו הדלקות מאוד חזקה. ודיברנו המון ויש בו תמימות מסויימת והוא נראה שבאמת רואה את זה כקשר ולא כמשהו חד פעמי. שאלתי אותו מה הוא בכלל מתחיל איתי יש לנו הבדל גילאים מאוד גדול, והוא אמר שאני מאוד מוצאת חן בעיניו וגם מרגיש שטוב לו לדבר איתי, לא מרגיש שיכול לדבר ככה עם בנות גילו.

אגב יש לי בייבי פייס ואנשים באופן תמידי מופתעים שאני תכף בת 29. תמיד מורידים לי בגיל אז אולי בגלל הנראות הוא לא מרגיש שזה ממש חריג.

המורל שלי הורג אותי, היה לו לפני פחות מחודש 22 ולי יהיה עוד חודשיים 29. מה אמא שלי תגיד? (זאת שרוצה שאכיר כבר גבר לחתונה). אני מרגישה פאתטית. אני יודעת מזה להתאהב ולהדלק, ואני לא הרגשתי את זה עם אף גבר הרבה מאוד שנים. אפילו לא לאקס שלי שאיתו היינו שנתיים ביחד. לא מאמינה שבחור בן 22 גורם לי להרגיש ככה, התרגשות כזאת.

מה דעתם? אובדת עצות…

עדכון ממה יהיה, שואלת השאלה 2022-12-21 15:40:48

תודה לכולם על התגובות עזרתם לי מאוד בין אם בעד או נגד.
בשלב זה אני מעדיפה ללכת עם ההיגיון, כן אולי יש כימיה וקליק אבל זה גם יכול לקרות עם אדם שנמצא בשלב שיותר קרוב לשלי.
אכן קשה למצוא היום אהבה אמיתית, כמו שאחת המגיבות רשמה, מחט בערימה של שחת, אבל זה עדיף על שברון לב.
תודה
שמור עדכון