הייתי עם חבר שלי במסעדה שהאקס מילצר ואז הוא שלח לי הודעה עצבנית, לענות לו על זה?

תמר בת 19 | כתבה את השאלה ב-18/12/22 בשעה 14:34

היה לי אקס היינו ביחד שנתיים וחצי, נפרדנו לפני חצי שנה בערך
יש לי עכשיו בן זוג שהיינו חברים טובים מגיל 14 (עכשיו 19)
תכננתי להביא את חבר שלי למסעדה שעבדתי בה פעם שהיא ממש טובה
יום לפני שהיינו אמורים לנסוע למסעדה, חבר טוב שלי שעדיין עובד שם אמר שהאקס וחברה טובה שלו התחילו למלצר שם גם (לא מובן למה, זה 20 דקות נסיעה מהבית שלו ואין לו אוטו/רישיון/תחבצ נוח)
אבל הוא אמר שבאותו יום שתכננתי ללכת אקס שלי לא עובד, אז באתי עם חבר שלי
הגעתי והאחמשית והבוס אמרו לי שלום ואמרו שהוא כן עובד בסוף היום אבל להתעלם ממנו
התיישבנו, הוא זה שהביא לנו את האוכל וניסיתי לבוא בשלום אמרתי היי מה נשמע, הוא פשוט הסתכל במבט עצבני שם את האוכל והלך
כשהגענו לבית של חבר שלי האקס שלי שלח לי הודעה "תודה על זה"
לא היינו דביקים, מותר לי לבוא לאכול במסעדה בעיקר מסעדה שעבדתי בה
פשוט לחסום ולהתעלם או לענות משהו?

מה לענות לו?

להתעלם ולא להיכנס לצ'אט

לענות לו (מה בתגובות)