רוצה שניפגש רק במוצאש ולא נעשה יחד שבת, לא בטוח אם היא אוהבת אותי, מה דעתכם?

איתן בן 19 | כתב את השאלה ב-14/12/22 בשעה 15:28

היי אני חייל לוחם שמשרת בקרבי ,ואני יוצא עם מישהי כבר כמה חודשים היא הכירה אותי להורים וזה נראה שהיא ממש אוהבת אותי , היא גם משרתת בלוחמה ויש לנו יציאות דומות .
הצעתי לה לעשות ביציאה הקרובה שבת אצלה בבית ,והיא אמרה שהיא רוצה והכל אבל יש לה יום הולדת של חברה בשבת והיא מעדיפה שאני אבוא במוצאי שבת בטענה שהיא לא רוצה שאני אשאר אצלה בבית לבד, אמרתי לה שאני אבוא איתה , ואז אחרי יומיים היא אמרה לי שהסיבה התבטלה אבל מאז כל הזמן היא אומרת לי משפטים כמו:"אולי תבוא אלי במוצאי שבת שיהיה לך יותר נוח" וכאלה, ואני כל הזמן מראה לה שהקשר חשוב לי ואני מוכן לעשות הכל בשביל השבת הזאת גם אם זה אומר שאני לא אראה תהורים שלי חודש, אבל היא חוזרת הרבה על המשפט הנ''ל , אני באמת מנסה להבין אם היא באמת רוצה שיהיה לי נוח או שהיא לא רוצה לעשות איתי שבת ואם היא לא רוצה לעשות איתי שבת כנראה שהיא לא אוהבת אותי כי היא לא ראתה אותי שבועיים ואם לא נעשה שבת ביחד היא לא תראה אותי חודש והיא יודעת את זה , אז אני באמת לא יודע מה לעשות כי אני נותן המון מעצמי בקשר הזה ומצידה זה נראה פחות , כי אם היא באמת הייתה רוצה לעשות את השבת ביחד היא לא הייתה כל הזמן אומרת לי אל תבוא , כי אין דבר העומד בפני הרצון שום תירוץ לא יכול לגרום לא לעשות שבת ביחד , מה אתם מציעים לי לעשות?
ובכללי היא גם פחות מראה אהבה מימה שהיא הייתה מראה בהתחלה , ודיברנו על זה והיא אמרה שזה לא נכון והיא בצבא ואין לה זמן לכלום . אבל אני לא רואה בזה משהו שאמור למנוע מימנה לכתוב דברים כמו אני אוהבת אותך וכאלה.