חברה שלי רוצה ללכת ליום הולדת עם חברה כשהיא לא מכירה שם אף אחד, מה לעשות?

צעיר דואג בן 18 | כתב את השאלה ב-06/12/22 בשעה 20:32

שלום לכולם,
חברה שלי רוצה להתלוות לחברה שלה ליום הולדת של מישהו שלחברה שלה יש קטע איתו, וחברה שלי לא מכירה שם אף אחד באמת ולטענתה היא הולכת כי היא תהנה ואף אחד לא יכיר אותה שם אז היא תוכל להשתחרר ולהנות, ולי משום מה זה כל כך כואב וברור לי שאני צריך לתת לה ללכת אבל אני לא יודע מה לעשות ולמה זה כל כך מפריע לי, יש למישהו רעיון ופתרון?
ודרך אגב אנחנו דתיים אז זה לא הכי מקובל אצלנו והחברה ביום הולדת זה 4 שנים מעליהם לא בטוח שדתיים גם...