בת 35, ללא השכלה או תחביבים, מה אני עושה עם עצמי?

מי אני בת 35 | כתבה את השאלה ב-28/11/22 בשעה 17:08

אני בת 35, אין לי השכלה, אין לי תעודת בגרות.
עד עכשיו כל הזמן עבדתי במכירות, אבל די, אני לא מתחברת לשירות לקוחות באף צורה! אנשים מעצבנים אותי.
כולם אומרים לי "לכי תלמדי כבר משהו!"
סבבה. אבל מה??? מה אני אמורה ללמוד???
לא, אין לי את זה "אני אוהבת.." שום דבר אני לא אוהבת, אני לא מתחברת לאף תחום. אין שום סיבה לקום בבוקר, ואני לא נהנית מהחיים. אין לי תחביבים, אין לי מושג מה אני רוצה בחיים. זה מתסכל. מתסכל עד כדי כך שנכנסתי לדיכאון בגלל המצב. והזמן רץ, אני כבר לא ילדה. באה לי פרנסה שלא תגרום לקום בבכי לעבודה...
יש לי יועצת מקצועית, אבל היא שואלת אותי שאלות שאין לי תשובות. מה אני אוהבת, למה מתחברת וכו'...
זה מתגלגל ומתגלגל, אני מרגישה שאני בגיהינום...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"