נדבקתי מבעלי והוא רוצה שארד לו בלי קונדום אבל מפחדת להסתכן, מה לעשות?

סיון בת 38 | כתבה את השאלה ב-06/11/22 בשעה 10:30

היי לכולם. חודש אחרי שאני ובן זוגי ) כרגע בעלי(נדבקתי ממנו בקונדילומות וירוס הפפילומה. לאחרונה בעלי יותר רוצה שאני ארד לו ואני ממש מפחדת וממש לא רוצה אני מפחדת שיהיו חי קונדילומות בגרון. בנוסף הוא ירד לי למרות שאמרתי לו שאני לא מעוניינת ואני לא מתכוונת לסכן אותו. וממה שאני מבינה זה שבגלל שהוא ירד לי אני צריכה לרדת לו. וכל הזמן יש לו עקיצות קטנות כאלה שהוא כבכ מת שאני ארד לו. ואני פשוט לא מעוניינת. אמרתי לו מקסימום ארד לך םם קונדום אז הוא אומר לי שהוא לא רוצה שיהיה לי טעם של קונדום ושהוא רוצה בלי. מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"