הייתן נוסעות למישהו שנפגשתן איתו רק פעם אחת? זה לא זול מדי?

אחת שאוהבת בת 20 | כתבה את השאלה ב-28/07/14 בשעה 12:06

אני כבר חצי שנה יוצאת לדייטים בלי סוף וכל אחד היה יותר מאכזב מהשני , עד ליפני חודש הכרתי מישהו בפוקס שגר ממש רחוק ממני ...הייתי באזור שלו והכרנו מפה לשם התחלנו לדבר הוא ביקש את המספר שלי ונתן את שלו ... וגם קרתה נשיקה .
חזרתי לבית מאושרת עד הגג ... הרגשתי שהוא בדיוק מה שאני מחפשת !
אבל כמו כל בחורה לא נדבקתי וחפרתי לו יותר מידי ... כאילו אנחנו מדברים באופן קבוע יום יום ... אבל ליפני שבוע שביקשתי שהוא יבוא לאזור שלי , אז הוא ענה לי שהוא לא מחפש קשר רציני כרגע .
אמרתי לו יופי גם אני לא ( אני כן מחפשת קשר רציני ורק !)
המשכנו לדבר כרגיל ... ואז הוא הציע שאבוא אליו מהבוקר ואז בערב הוא יסיע אותי לבית ... אמרתי לו שאחזיר לו תשובה והדגשתי שאני רוצה שהוא יבוא לפה קודם .

מה לעשות ..?
בנות ... הייתן נוסעות למישהו שניפגשתן איתו רק פעם אחת ?
בנים ... זה לא נראה זול מידי ...?

תודה מראש לכל העונים !

עדכון מאחת שאוהבת, שואלת השאלה 2014-07-29 06:22:39

היי לכולם , קודם כל תודה על כל העצות
שנית ... אני באמת לא יודעת מה לעשות , הוא נורא מוצא חן בעייני .
קראתי ושמעתי על המון זוגות שהתחילו מזה שהוא כביכול
לא היה בנוי לקשר , ואז משהו שם השתנה .
כנראה זה מה שאני מצפה שיקרה ... שמשהו ישתנה אצלו
וחוץ מזה הוא יודע שאני לא מחפשת סטוץ !
וכשהוא הזמין אותי אליו ... התגובה הראשונה שלי הייתה ממש לא ! , והוא התעקש ואמר כזה אני לא אשכב איתך (אני בתולה)
ואז אמרתי לעצמי שתמיד הם אלה שבאים לאזור שלי ...אולי אגוון ואסע אליו .
בקיצור אני מבולבלת מתמיד .
שמור עדכון