רבנו לפני הדייט ונותק הקשר, עוד חושבת עליו,לדבר איתו ולבקש שנמשיך מאיפה שהפסקנו?

מללכה בת 43 | כתבה את השאלה ב-01/11/22 בשעה 16:40

היינו בקשר שבועיים ונפגשנו לדייט ראשון מרגש מאוד. היתה כמיה וקליק. מפה עוד שבועיים של קשר היה בחו''ל לעבודה וחזר. לדייט שני ביקש לקבוע מהיום להיום אז הסכמתי אבל אז ראיתי שלא מסתדר וככה פעמיים, ביקש מאוד שנפגש אבל אז הכניס אותי לפינה שאבוא אליו לישון, אנחנו גרים רחוק בערך 50 קמש אחד מהשני ולכן יש כאן תכנונים. לא הצלחתי לצאת מזה רק אמרתי שלא רוצה ולא יכולה. ומאז אנחנו לא מדברים.
לא חסמנו וגם באתר אני רואה אותו... גם שם לא חסמנו.
הרגש שלי מתחלף. אני רציתי להפגש ל א ט ל א ט למרות הקליק והכייפיות רוצה לראות אם באמת מתאים. בכלל לישון אצל מישהו זה מבחינתי רק כשאנחנו ביחד וסומכת עליו. הוא אמר לי תסמכי עלי, את צריכה לסמוך עלי. קיצר, בזאת הסתיימו שידורינו עברו 3 שבועות ואני עדיין באותן מחשבות. יש מצב שאבקש ממנו להמשיך איפה שהפסקנו? לחסום אותו? מי צודק, אני או הוא? אני ביטלתי פגישות אבל הוא זה שלא הבין שהיתה תקופת חגים ופתאום הנחית עלי לבוא אליו, במקום ליישר איתי קו ולקבוע מחדש בזמן מתאים.

עדכון ממללכה, שואלת השאלה 2022-11-08 00:56:59

דיברנו, הוא היה זה שנלהב לחדש קשר וביקש שנפגש. המעיט בערך של הויכוח ביננו ואמר שבטח שרוצה להפגש ואז אחרי שהסכמתי וקבענו פתאום התעופף ונעלם. לא מתכוונת לשאול אותו כלום. כל מי שכתבה שאין פרטנר - צדקה.
שמור עדכון