הגיוני שהוא לא רוצה לרדת לי יותר כי אני לא רוצה למצוץ לו את הביצים?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-29/10/22 בשעה 21:14

אני יורדת לו כל הזמן, ואני אוהבת את זה, והוא רוצה שאני אמצוץ לו את הביצים בנוסף וניסיתי ואני ממש לא אוהבת את זה.
רציתי שהוא ירד לי והוא אמר לי פשוט שהוא לא רוצה כי אני לא רוצה לנסות למצוץ לו את הביצים, ושזה כמו שהוא ירד לי אבל לא יגע בדגדגן.
ממש נפגעתי מזה והוא גם כל הזמן גומר ותכלס כשהוא רוצה הוא גם מביא אותי לגמירה, ואף אחד בחיים לא גרם לי לגמור כי אף אחד לא רצה להתאמץ, אבל בפעם האחרונה שהיינו ביחד רק שכבנו איזה 4 פעמים והוא גמר ואני נשארתי חרמנית, ושאמרתי לו שאני רוצה גם לגמור הוא כבר נהיה עייף. זה פוגע כי כשהתחלנו לצאת הוא היה עושה הכל והייתי גומרת מלא.
בקיצור, מה אני עושה? אשכרה נפגעתי מזה שהוא לא רוצה לרדת לי כי אני לא רוצה למצוץ לו את הביצים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"